Λιγνάδης: Βόμβα από τη δικηγόρο των θυμάτων – Οι Αρχές έχουν στοιχεία, αν θέλουν μπορούν να ανοίξουν νέα έρευνα

Λιγνάδη

Σημαντικές ήταν και σήμερα οι αποκαλύψεις που έγιναν, γύρω από την δράση του Δημήτρη Λιγνάδη και για τις δυο, νέες, υποθέσεις βιασμών, για τις οποίες κλήθηκε σήμερα να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα από τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό αλλά και την δικηγόρο του δεύτερου μάρτυρα κ. Μαρία Κουρτέση, η οποία στο τέλος έριξε την “βόμβα” της για στοιχεία που υπάρχουν και μπορεί να ανοίξει νέα έρευνα. Η συνήγορος υπεράσπισης του 24χρονου -σήμερα- καταγγέλλοντα, Μαρία Κουρτέση, αποκάλυψε στη Ζήνα Κουτσελίνη πως έχουν φτάσει στα χέρια της στοιχεία και νέοι φάκελοι τους οποίους και προτίθεται να παραδώσει στις Αρμόδιες Αρχές.

Έγινε ειδική μνεία στο πως είαι δυνατόν οι δικαστικές Αρχές να μην έχουν ανταποκριθεί στα αιτήματα των δικηγόρων στήριξης της κατηγορίας σχετικά με την άρση του απορρήτου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook) αλλά και των ειδικών εφαρμογών (viber) που χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, σε καμία ερώτηση της ανακρίτριας δεν θέλησε να απαντήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης, κατά την παραμονή του στο γραφείο της για την απολογία του στις δύο νέες κατηγορίες βιασμού που απαγγέλθηκαν σε βάρος του, μετά από ισάριθμες καταγγελίες παθόντων.

Ο καλλιτέχνης αρνήθηκε να απαντήσει στην δικαστική λειτουργό, την οποία θεωρεί προκατειλημμένη στο πρόσωπο του, καθώς, όπως φαίνεται να ισχυρίζεται, δεν έχει κάνει δεκτό κανένα από τα αιτήματα που της έχει υποβάλει.

Ο ήδη προσωρινά κρατούμενος για δύο υποθέσεις βιασμού ανηλίκων, παρέδωσε υπόμνημα στην ανακρίτρια, στο οποίο διατυπώνει τις θέσεις έναντι των δύο νέων υποθέσεων, ενός βιασμού ανηλίκου πριν επτά χρόνια και ενός βιασμού ενηλίκου το 2018, που τον βαρύνουν.

Δείτε εδώ τα όσα ελέχθησαν κατά την διάρκεια της εκπομπής για το συγκεκριμένο θέμα και την “βόμβα” της δικηγόρου κ. Κουρτέση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις