Κέρδισε ο Κοκλώνης την (δικαστική) μάχη με Φουρθιώτη

Κοκλώνης

Νομική επικράτηση Κοκλώνη στην (πρώτη) δικαστική μάχη με Φουρθιώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz και του dikastikoreportaz ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός κέρδισε την προσωρινή διαταγή στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη.

Συγκεκριμένα βάσει της δικαστικής απόφασης (δικαστής Αικατερίνη Καϊδόγλου) απαγορεύεται στον Φουρθιώτη να προσβάλει την τιμή και την υπόληψη του Κοκλώνη με δημοσιεύματα και αναρτήσεις σε οποιοδήποτε έντυπο η ηλεκτρονικό μέσο. Επιπλέον η ίδια απόφαση υποχρεώνει τον Φουρθιώτη να παραλείπει να προσεγγίζει τον τόπο κατοικίας η εργασίας του Κοκλώνη σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, έως ότου συζητηθεί η κύρια υπόθεση κάτι που αναμένεται να συμβεί τον Ιούνιο του 2024.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης προσωρινής διαταγής ο Μένιος Φουρθιώτης είχε παρασταθεί μετά του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για Κιβωτό του Κόσμου: Να συνεχιστεί η ανάκριση για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

Δίκη Πισπιρίγκου: Αναβολή λόγω… Φερεντσβάρος για τις 26 Φεβρουαρίου αποφάσισε η έδρα

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις