Κάθειρξη 10 ετών με αναστολή 35χρονο στον παίκτη ριάλιτι Βασίλη Γοργολίτσα

Γοργολίτσας

Σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 3 μηνών για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή με αναστολή μέχρι την έφεση καταδίκασε το τριμελές εφετείο κακουργημάτων τον 35χρονο Βασίλη Γοργολίτσα στον οποίο αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Οι δικαστές επέβαλλαν στον κατηγορούμενο τους όρους της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Κατά την απολογία του, ο πρώην παίκτης ριάλιτι που τον περασμένο Αύγουστο του είχε εισβάλλει στο πάρκινγκ του εφετείου της Αθήνας και στο αυτοκίνητο του βρέθηκε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, υποστήριξε ότι τα χρήματα προέρχονταν από την εργασία του σε σάιτ συνοδειών πολυτελείας.

«Το 2012 είπα σε ένα τερματοφύλακα την κατάσταση μου την οικονομική. Δεν είχα ρεύμα, φόρτιζα το κινητό σε internet καφέ. Μου λέει θα σε βοηθήσω εγώ να κάνουμε ερωτικά ραντεβού με άντρες. Εγώ πάγωσα. Δεν το είχα ξανακάνει. Έκανα το πρώτο ραντεβού στου Ζωγράφου και δεν έκανα τίποτα γιατί με είδαν ότι είμαι πρωτάρης.

Μετά γνώρισα κι έναν μεγαλύτερης ηλικίας και ήθελε κάτι σαν σχέση. Ε…μετά δεν είχα σταματημό. Το έκανα δέκα χρόνια ασταμάτητα. Έβγαζα παρά πολλά χρήματα. Τα έβαζα σε τσάντες, σε σακκούλες, όπου έβρισκα» είπε και σημείωσε πως τα χρήματα ήταν πολλά γιατί ζητείται εχεμύθεια για αυτή τη δουλειά. «Δεν ξέρω πως είναι με τις γυναίκες, αλλά με τους ομόφυλους άνδρες επειδή θέλουν εχεμύθεια, είναι και πρόσωπα γνωστά από την τηλεόραση, έχει πολλά χρήματα».

Η εισαγγελέας της έδρας δεν πείστηκε απο τους ισχυρισμούς του και ζήτησε την ενοχή του όπως κατηγορείται. «Ο ιατροδικαστής λέει ότι ενδέχεται να είχε θολώσει. Αλλά είχε συνείδηση του άδικου της πράξης του. Ο ίδιος έλεγε ότι ήθελε να πάει φυλακή, να καταδικαστεί όπως κατηγορείται» είπε χαρακτηριστικά.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις