Εξώδικο Πέτρου Φιλιππίδη στον Γιώργο Γεραρή

Φιλιππίδη

Εξώδικη διαμαρτυρία προς το δικηγόρο Γιώργο Γεραρή απέστειλε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός υποστηρίζει ότι θίχτηκε βαθύτατα η τιμή και η υπόληψή του, αλλά και η υπόστασή του ως επαγγελματία και ανθρώπου, ως απόρροια των αποκαλύψεων του δικηγόρου σε τηλεοπτική του εμφάνιση το πρωί της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεραρής,  ο οποίος εκπροσωπεί τις Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και ισχυρίστηκε ότι ηθοποιός έχει πέσει πολλάκις θύμα ξυλοδαρμού επί σκηνής από τον Πέτρο Φιλιππίδη, στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης «ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ», τις θεατρικές σεζόν 2013 – 2014 και 2014 – 2015. Μάλιστα, ο δικηγόρος γνωστοποίησε, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εμφάνισης, ότι ο εν λογω ηθοποιός  είχε μεταβεί στο νοσοκομείο εξαιτίας των χτυπημάτων του Π. Φιλιππίδη…

Από τη μεριά του, ο γνωστός πρωταγωνιστής τονίζει ότι η συγκεκριμένη κίνηση του Γ. Γεραρή έγινε στο πλαίσιο της ανθρωποφαγικής διάθεσης των ημερών και για λόγους αυτοπροβολής, ενώ χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του δικηγόρου «ψευδείς και συκοφαντικούς», ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει «δεν έχει εκμεταλλευτεί ποτέ θεατρική σκηνή ή όποιοδήποτε έργο για να ασκήσει οποιαδήποτε μορφής βία λεκτική, σωματική ή σεξουαλική. Παράλληλα ζητά από τον δικηγόρο να ανακαλέσει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς μέσα σε τρεις ημέρες.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις