Εθνική Πινακοθήκη: Στις φυλακές αύριο ο 49χρονος – Διαβάστε σήμερα στην “ΜΠΑΜ” για το αλαλούμ που επικράτησε πριν και την ώρα της “κλοπής του αιώνα”

ελαιοχρωματιστή

Διαβάστε στην “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” που κυκλοφορεί εκτενή αποσπάσματα από τη δικογραφία της κλοπής στην Εθνική Πινακοθήκη ,μέσα από την οποία αποκαλύπτεται το απίστευτο αλαλούμ που επικράτησε πριν και κατά τη διάρκεια της”. Ήχησαν εκατοντάδες φορές οι συναγερμοί , τους οποίους προκαλούσε ο 49χρονος με σκοπό να εκνευρίσει τον μοναδικό φύλακα της Εθνικής Πινακοθήκης , πράγμα που κατάφερε με αποτέλεσμα να κλείσει τον συναγερμό. Στα κεντρικά της εταιρίας έβλεπαν τα σήματα συναγερμού αλλά δεν ήξεραν από ποιον χώρο ήταν. Ο φύλακας δεν βγήκε έξω καθόλου να ελέγξει γιατί έκανε κρύο(!) και άλλα τέτοια ανήκουστα. Στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ, παραμένει ο «φαντομάς της » Γιώργος Σαρματζόπουλος. Ο 49χρονος, μετά την απολογία του στον ανακριτή και την απόφαση των δικαστικών αρχών να προφυλακιστεί, αναμένει τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Η μεταφορά, θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο και ο «χρυσοδάκτυλος» ελαιοχρωματιστής αφού ολοκληρώσει τη διαδικασία ελέγχου με τεστ για τον κορωνοϊό και την καραντίνα θα περάσει από την τυπική συνέντευξη με τη διευθύντρια των φυλακών και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στο κελί οπου πλέον θα αποτελεί τη νέα του καθημερινότητα. Οι πληροφορίες λένε οτι ενδεχομένως οδηγηθεί στην ΣΤ’ ή την Ζ’ πτέρυγα, ενώ την Παρασκευή όταν και οδηγήθηκε στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ, ήταν ήρεμος, ψύχραιμος και δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα.

Δεν δέχθηκε επισκεπτήριο, δεν ζήτησε τίποτα και τα μοναδικά τηλέφωνα που έκανε ήταν στους δικηγόρους του Σάκη Κεχαγιόγλου και Γεώργιο Δρύλλη και στην πρώην σύζυγο του με την οποία διατηρεί αψογες σχέσεις. Μάλιστα, η συγκεκριμένη, την Παρασκευή μετέβη αθόρυβα στον Ανακριτή οπου δήλωσε πως με τον 49χρονο, πατέρα των παιδιών της διατηρεί καλή επαφή, στέκεται στο πλευρό του, ενώ είπε πως είχε μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη γνησιότητα των έργων της Πινακοθήκης που κλάπηκαν θα ζητήσει ο ανακριτής

 


Ο δικηγόρος του 49χρονου, Σάκης Κεχαγιόγλου:

kexagioglou

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις