Δολοφονία Μιχ. Κατσούρη: Βρέθηκαν νέα σημαντικά στοιχεία – Θα κληθούν για συμπληρωματική απολογία όλοι οι κατηγορούμενοι

Κατσούρη

Σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται στην έρευνα για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς φαίνεται πως έπειτα από νέα στοιχεία θα κληθούν για συμπληρωματικές απολογίες όλοι οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης.

Από την έρευνα των αρχών προέκυψε σημαντική συνομιλία έλληνα κατηγορουμένου, που φανερώνει πως υπάρχουν πρόσωπα που γνωρίζουν το δράστη της δολοφονίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει κληθεί σε κατάθεση ένα από τα πρόσωπα που αναφέρονται στη συνομιλία.

«Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι που πήρα και τον Μ…Αυτοί που πήγανε τώρα οι τέτοιοι, ξέρουνε ποιος το έχει κάνει και ποιος είναι ο δράστης. Ο δράστης δεν πρέπει να πάει να παραδοθεί και να το πάρει πάνω του για να μην τον βγάλουνε τούφα εκατό και άτομα. Δηλαδή εγώ εάν το ‘χα κάνει για να μην κάτσεις εσύ φυλακή, ο Μ.., ο Λ…, ο ψηλός και ο καθεξής δε θα πήγαινα ρε φίλε να παραδοθώ; Αυτό πρέπει να γίνει κανονικά. Να πιεστούνε οι δυτικοί και όλοι αυτοί εκεί που ήταν ποιοι ήτανε, κατάλαβες να πάει ο δράστης να παραδοθεί και να, να καθαρίσει και τους εκατό» φέρεται να λέει ο Έλληνας κατηγορούμενος που συμπληρώνει στον ίδιο διάλογο: «Δεν ξέρω τι να πω ο Μ… μου άφησε να εννοηθεί πάντως ότι ο Θ… και αυτοί ξέρουνε. Τι να σου πω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Έστελνε πορνογραφικό υλικό στην ανήλικη κόρη του και υποστήριζε ψευδώς ότι απεικονίζεται η μητέρα της

Πειραιάς – Λάμπρος Χανιώτης: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης με τα 67 κιλά κοκαΐνης

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις