Δίκη ψευτογιατρού: Άλλη μία κατάθεση για την δράση του “Dr Kontos”

Ευαγγελισμός

Με την κατάθεση μάρτυρα που γνώρισε τον «ψευτογιατρό» στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση της δίκης του ενώπιον του ΜΟΔ της Αθήνας.

«Ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα το 2013. Έκανε χειρουργείο, του αφαίρεσαν τον έναν πνεύμονα και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014 έκανε χημειοθεραπείες. Τότε ένας καρδιοχειρουργός στον Ευαγγελισμό σύστησε στον πατέρα μου τον κατηγορούμενο και πρώτη φορά τον συνάντησα μαζί με τον πατέρα μου στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, στον πέμπτο όροφο. Ήταν στον διάδρομο της χειρουργικής κλινικής», ανέφερε ο μάρτυρας.

«Έλεγα στον πατέρα μου “καλά πιστεύεις αυτά τα πράγματα” Αλλά όταν κάποιος είναι απελπισμένος, πιάνεται από οτιδήποτε του δίνει ελπίδα. Οσο περνούσαν οι μήνες, ο πατέρας μου δεν έβλεπε βελτίωση και τον Ιούλιο του 2015 κατάλαβε ότι όλο αυτό ήταν τζάμπα. Μου είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο και διέκοψαν κάθε επαφή. Ο πατέρας μου πέθανε τον Μάρτιο του 2016 στο Νοσοκομείο Σωτηρία» κατέθεσε στο δικαστήριο ο μάρτυρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυφάδα: Αυτός είναι ο 51χρονος που δολοφόνησε τον σύντροφο της μητέρας του – Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Συγκλονιστικές μαρτυρίες: Δάνεισε 30.000 ευρώ στον φίλο του για να αγοράσει τα σκευάσματα του «ψευτογιατρού»

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις