Δίκη Παναγιωτόπουλου: Ξέσπασε σε δάκρυα η καταγγέλουσα – «Με κορόιδευε μέχρι τέλους»

Ποινή 5ετούς κάθειρξη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για την υπόθεση reverge porn

Σε δάκρυα ξέσπασε ακούγοντας την απόφαση του δικαστηρίου η γυναίκα, που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές τους στιγμές, μέσω του διαδικτύου.

Ο πρώην παρουσιαστής κρίθηκε ένοχος για κακούργημα με το δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή πενταετούς κάθειρξης με ανασταλτικό χαρακτήρα για το revenge porn.

Η καταγγέλλουσα το μεσημέρι της Δευτέρας (20/11) μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το πώς βίωσε όλη αυτήν την διαδικασία.

«Νιώθω πάρα πολύ κουρασμένη από όλη αυτή τη διαδικασία, με έχει εξαντλήσει όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία πέντε χρόνια. Αισθάνομαι απογοήτευση από τη στάση του. Περίμενα να ακούσω τη δική του θέση», ανέφερε αρχικά.

Όπως δήλωσε, δεν άκουσε ποτέ την αλήθεια από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ενώ όλο αυτό που πέρασε είχε ως αποτέλεσμα να στιγματιστεί η ίδια αλλά και να πληγεί η ψυχική υγεία.

«Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα ο χρόνος δε γυρίζει πίσω. Με έχει στιγματίσει αυτή η υπόθεση, πραγματικά νιώθω εξαντλημένη. Αυτός ο άνθρωπος μου έκανε κακό, με κορόιδευε μέχρι τέλους. Η συνύπαρξη στην ίδια αίθουσα ήταν πολύ δύσκολη κι επώδυνη. Περίμενα να ερχόταν έστω και τώρα και να μου ζητούσε μια συγγνώμη, θα ήθελα να τον ακούσω», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα δήλωσε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δεν είναι σκοπός μου η εκδίκηση, όπως ακούστηκε. Το πιο σημαντικό είναι να μετανιώσει, να πει συγγνώμη, να αναλογιστεί πόσο κακό έκανε».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια η ζωή της άλλαξε εντελώς μετά από το συμβάν ενώ παραδέχθηκε ότι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση.

«Δεν έχω καν προχωρήσει στη ζωή μου. Εκείνος μπορεί να προχώρησε, παντρεύτηκε, αλλά για τον θύτη είναι πάντα πιο εύκολο, όχι όμως για το θύμα. Αυτό που υπέστην ήταν ξεκάθαρα μια μορφή βιασμού και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. Καμία ποινή δεν μπορεί να το διορθώσει», σημείωσε ενώ κατέληξε πως με αυτήν την απόφαση υπέρ της θα αποτραπούν άλλα άτομα να προβούν σε παρόμοιες πράξεις.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις