Χανιά – Έκτη αναβολή στη δίκη του καθηγητή για την ασέλγεια: Πώς κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ έχει καταδικαστεί σε 36 χρόνια φυλάκισης

αναβολή

Σε έκτη αναβολή οδηγήθηκε η δίκη για τον Χανιώτη καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στα Χανιά, ο οποίος παρότι έχει καταδικαστεί σε 36 χρόνια φυλάκισης για ασέλγεια σε τέσσερις μαθήτριες, έχει αφεθεί ελεύθερος εδώ και 1,5 χρόνο, επικαλούμενος λόγους υγείας.

H έκτη κατά σειρά αναβολή δόθηκε την Πέμπτη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο, λόγω της αποχής των δικηγόρων καθώς ο 61χρονος δεν είναι κρατούμενος συνεπώς δεν συντρέχει λόγος εξαίρεσης. Πάντως, όπως επισημάνθηκε, πρόθεση των δικαστών είναι να οριστεί η δίκη για αμέσως μετά το Πάσχα και λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης και λόγω του ότι ορισμένα πλημμελήματα οδεύουν προς παραγραφή σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο το Δικαστήριο ήρθε αντιμέτωπο με πρωτοφανή απροθυμία από μεριάς ενόρκων να συμμετέχουν ως ορκωτοί δικαστές στην υπόθεση, η οποία είχε συνταράξει την κοινή γνώμη των Χανίων όταν αποκαλύφθηκε, την περίοδο των Χριστουγέννων 2018 – Πρωτοχρονιάς 2019.

«Συνεχίζει να μας παρενοχλεί – Εισπράττουμε διαρκή απαξίωση»

«Δεν έχουμε καμία προστασία από πουθενά. Είναι ένας άνθρωπος που συνεχίζει να μας παρενοχλεί, συνεχίζει να μας παρακολουθεί και εισπράττουμε μια διαρκή απαξίωση. Φτάσαμε σήμερα να εξετάζουμε μήπως είναι και το θύμα αυτός κι όχι εμείς που έχουμε υποστεί κακοποίηση. Έχουμε γίνει εμείς οι θύτες. Και η ερώτηση είναι ποιος θα μας προστατεύσει, ποιος θα μας βοηθήσει όταν ερχόμαστε τέσσερις και πέντε φορές σε ένα δικαστήριο και φεύγουμε άπραγοι χωρίς να αποδίδεται δικαιοσύνη και με έναν άνθρωπο που ενώ είναι καταδικασμένος, κυκλοφορεί κανονικά σε καφετέριες, σε μπαρ, συνεχίζει να κυνηγάει κορίτσια» ανέφερε τότε μία από της μαθήτριες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνήγοροι οικογένειας Κυριακής Γρίβα: Να ελεγχθούν για ανθρωποκτονία διά παραλείψεως οι αστυνομικοί

Τέμπη – Εισαγγελέας ΑΠ: Πειθαρχική έρευνα κατά της Εισαγγελίας Λάρισας για μη παραπομπή εμπλεκόμενων υφυπουργών

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις