Αποκλειστικό: Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του ιερέα με το βιτριόλι (έγγραφα)

βιτριόλι

Τα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης του ιερέα, ο οποίος επιτέθηκε με βιτριόλι μέσα στην Ιερά Σύνοδο με αποτέλεσμα να τραυματίσει Μητροπολίτες και όχι μόνο αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr.

Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη που παραδόθηκε στην 24η τακτική ανακρίτρια ο κατηγορούμενος για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, Θεοφύλακτος Κόμβος, αντιλαμβάνεται το άδικο της πράξης του, ωστόσο υφίσταται μια μειωμένη ικανότητα να ενεργήσει σύμφωνα με την αντίληψη του. Ο ψυχίατρος πραγματογνώμονας αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος πρώην ρασοφόρος παρουσιάζει βαριά μικτή διαταραχή της προσωπικότητας, με στοιχεία παρανοϊκά, ναρκισσιστικά, μεθοριακά και αντικοινωνικά.

Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

Μιλώντας στο dikastikoreportaz.gr, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε δικαιωμένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη επισημαίνοντας ότι από την πρώτη στιγμή είχε υποστηρίξει ότι εάν αποδειχθεί ότι ο εντολέας του δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα θα τον εγκατέλειπε. Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» είχε αποκαλύψει το βαρύ κατηγορητήριο το οποίο αντιμετώπιζε ο Θεοφύλακτος Κόμβος στο Συνοδικό Δικαστήριο.

Αποκλειστικό: Ο βίος (με κόκα και υπεξαιρέσεις) του αρχιμανδρίτη με το βιτριόλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προφυλακίστηκε ο αρχιμανδρίτης με το βιτριόλι στην ψυχιατρική κλινική Κορυδαλλού

Ο βίος (με κόκα και υπεξαιρέσεις) του αρχιμανδρίτη με το βιτριόλι

Ιερέας με βιτριόλι: Η δίωξη και η συγγνώμη

Έκτακτο: Στο Δρομοκαΐτειο ο ιερέας με το βιτριόλι – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των θυμάτων (βίντεο)

Στον εισαγγελέα ο ιερέας που έριξε βιτριόλι σε μητροπολίτες. Είχε προειδοποιήσει για την πράξη του

 

 

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις