Αποκάλυψη: Οι 14 καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και η συνάντηση στο Παγκράτι

Φιλιππίδη

Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr σε βάρος του πολύ γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού υπάρχουν 14 καταγγελίες γυναικών οι οποίες, όπως ισχυρίζονται, έπεσαν θύματα της σεξουαλικής -και όχι μόνο- συμπεριφοράς του! Λίγο προτού ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έστειλε προληπτικά εξώδικα σε ΜΜΕ προκειμένου να μην αναφερθεί το όνομα του, εισαχθεί εσπευσμένα στο ιδωτικό θεραπευτήριο “Υγεία”, πληροφορίες ανέφεραν ότι ούτε μια, ούτε δύο αλλά 14 γυναίκες οι οποίες φέρονται έτοιμες να τον καταγγείλουν στις Αρχές πραγματοποίησαν “μυστική συνάντηση” σε πολύ γνωστό δικηγορικό γραφείο το οποίο εδρεύει στο Παγκράτι, προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες δικαστικές τους κινήσεις!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, πρόκειται για πολύ γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου τα οποία φέρονται να έχουν πέσει “θύματα” του Πέτρου Φιλιππίδη και τα οποία, σε αντίθεση με άλλες, περιπτώσεις είναι αποφασισμένα να κινήσουν τις νόμιμες διαδικασίες και όχι να στραφούν σε δημοσιοποίηση “πικάντικων” ιστοριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις