Α. Κούγιας: Τι απέκρυψαν ο Γιάννης Φιλιππάκης και το site newsbreak

Κούγιας

Ανακοίνωση εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια δίνοντας την δική του απάντηση σχετικά με ανάρτηση του σάιτ newsbreak ιδιοκτησίας του Ιωάννη Φιλιππάκη όπως αναφέρεται σε αυτή.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι:

Ο γνωστός για συκοφαντικές δυσφημήσεις εις βάρος του επικεφαλής του γραφείου μας, κυρίου Αλεξίου Κούγια, ιδιοκτήτης – εκδότης των εφημερίδων Espresso, Δημοκρατία, Live Sport, Ιωάννης Φιλιππάκης, πρόσωπο, το οποίο είναι κατηγορούμενο σε σειρά ποινικών υποθέσεων, κατόπιν μηνύσεων του κου Κούγια, του κου Παναγιώτη Τζένου, δημοσιογράφου – προέδρου του πρακτορείου διανομής τύπου «ΑΡΓΟΣ», του κου Ιωάννη Κουρτάκη, ιδιοκτήτη του ομίλου «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», των οποίων δικηγόρος και συντάκτης των μηνύσεων εις βάρος του για διάφορα αδικήματα είναι ο κος Αλέξιος Κούγιας, δημοσιοποίησε σήμερα μία ακραία συκοφαντική είδηση, η οποία αναφέρετο στον κο Κούγια και στον κο Τζένο, πανηγυρίζοντας, διότι η Εισαγγελέας πρότεινε να μην ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του και των υπευθύνων των εφημερίδων του για το κακούργημα της εκβιάσεως.

Αυτό, το οποίο απέκρυψαν ο Γιάννης Φιλιππάκης και το site newsbreak είναι ότι πράγματι η Εισαγγελέας και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιώς αποφάσισαν να μην ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της εκβιάσεως, αλλά να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος τους για το ιδιαίτερα ατιμωτικό για δημοσιογράφους αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του τύπου, δηλαδή η δικαιοσύνη είπε ότι δεν είναι εκβιαστές, αλλά είναι μόνο συκοφάντες.

Τώρα, ο καθένας αντιλαμβάνεται τί άνθρωποι είναι αυτοί που πανηγυρίζουν γιατί η δικαιοσύνη δέχτηκε ότι είναι κοινοί συκοφάντες και όχι εκβιαστές.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, θα καθίσουν σ’ άλλο ένα ποινικό δικαστήριο κατηγορούμενοι και για το σημερινό αδίκημα που διέπραξαν με την εν λόγω συκοφαντική ανάρτηση και θα εισπράξουν και άλλη μια αγωγή αποζημιώσεως για άλλη μια προσβολή προσωπικότητος του κου Κούγια και του κου Τζένου.

Τι άλλο να πεις για έναν άνθρωπο τον Γιάννη Φιλιππάκη, που επί δύο χρόνια η Ελληνική Βουλή και η Ελληνική Δικαιοσύνη ασχολούνται μαζί του για τα όσα διέπραξε εις βάρος του γνωστού Ισραηλίτη επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, που μας εξέθεσαν και μας εκθέτουν διεθνώς και που υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καταστήσουν κατηγορούμενο και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης κο Παπαγγελόπουλο και που ερευνάται και γι’ αυτόν η διάπραξη κακουργηματικών πράξεων.

Ό, τι και να γράφει ο Γιάννης Φιλιππάκης στις εφημερίδες και τα sites του, ούτε η δίκαιη οικονομική αντιμετώπιση για τη διανομή των εφημερίδων από το πρακτορείο Άργος αλλάζει, ούτε ο κος Κούγιας πρόκειται να καμφθεί και να μην προστατέψει τα συμφέροντα των εντολέων του, των ανθρώπων που τον εμπιστεύονται και τον εμπιστεύτηκαν να προστατεύσει τα δίκαια συμφέροντά τους, όταν ο Γιάννης Φιλιππάκης συνυπήρχε καθημερινώς και συνεργαζόταν με έναν ολόκληρο Υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος διερευνάται από την Ελληνική Βουλή και την Ελληνική Δικαιοσύνη ακόμα και για τη διάπραξη κακουργημάτων.

Αθήνα, 17/6/2021

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις