“Τα γυρίζουν” το “θύμα” και η οικογένεια της μετά την προφυλάκιση 47χρονου για απόπειρες βιασμού σε βάρος 15χρονης

“Τα γυρίζει” τώρα η οικογένεια του θύματος για τον 47χρονο επιχειρηματία ο οποίος κατηγορείται για απόπειρες βιασμού σε βάρος 15χρονης και προφυλακίστηκε. Μιλώντας στην  εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” η ανήλικη είπε ότι δεν ισχύουν οι καταγγελίες: “Κατηγορείται επειδή έβαλα την υπογραφή μου σε ένα χαρτί στο οποίο δεν έριξα ούτε μία ματιά.”

Η ανακρίτρια άσκησε ποινική δίωξη στην μητέρα της 15χρονης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η ίδια στην απολογία της στην ανακρίτρια υποστήριξε ότι δεν αντελήφθη ότι συνέβη κάτι που να εκθέτει την 15χρονη κόρη της σε κίνδυνο. Η ανακρίτρια την άφησε ελεύθερη με περιοριστικό όρο.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή η μητέρα της ανήλικης είπε ότι είναι άδικες οι κατηγορίες σε βάρος του 47χρονου. Η μεγαλύτερη αδελφή της “καταγγέλλουσας” είπε για τον προφυλακισμένο επιχειρηματία: “Είχαμε μια σχέση. Δεν μου έχει κάνει κακό. Πρόσεχε την οικογένεια μου.” Η αλλαγή στάσης από τα μέλη της οικογένειας του “θύματος” σχολιάστηκε με καυστικό τρόπο από τον Ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα που συμμετείχε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λέανδρος Τ. Ρακιντζής: Της ατιμωρησίας το ανάγνωσμα

Ανατροπή στην υπόθεση Βαλυράκη: Συνεχίζεται η έρευνα για ανθρωποκτονία – Τι λέει ο κουνιάδος του

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις