Υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου: Η δικηγόρος Σ. Πριλή δεν επιτρέπει την αποκάλυψη των στοιχείων της πρώτης γυναίκας που τον κατήγγειλε

Πριλή

Με κατεπείγουσα δήλωση, πρόσκληση, διαμαρτυρία και με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος κάνει γνωστό η δικηγόρος Σταυρούλα – Αντιγόνη Π. Πριλή, η οποία έχει αναλάβει την Υπεράσπιση και Νομική Εκπροσώπηση της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ότι δεν επιτρέπει με οποιονδήποτε τρόπο να γίνουν γνωστά τα στοιχεία της πελάτισσάς της όπως και οτιδήποτε άλλο αφορά την υπόθεση, ακόμη και φωτογραφίες της οι οποίες έχουν καλύψει με πίξελ το πρόσωπο της.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει στο έγγραφο της η κ. Πριλή:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

Όπως έχει καταστεί γνωστό, έχω αναλάβει την Υπεράσπιση και Νομική Εκπροσώπηση της πρώτης καταγγέλλουσας στην υπόθεση κατά Ευσταθίου Παναγιωτόπουλου. Με την ως άνω ιδιότητά μου, και προκειμένου : να προστατεύσω τα έννομα συμφέροντα της εντολέως μου, να επιτευχθεί η μη περαιτέρω ανεπανόρθωτη προσβολή της τιμής , υπόληψης και εν γένει της προσωπικότητάς της , του ιδιωτικού και οικογενειακού βίου της και να μην καταστούν γνωστά καθ’ οιονδήποτε τρόπο στοιχεία της ταυτότητάς της και απόρρητα έγγραφα και στοιχεία της εκκρεμούς ενώπιον των Ποινικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης υπόθεσης, δηλώνω τα παρακάτω και παρακαλώ για την απόλυτη τήρηση και σεβασμό αυτών.

Ενόψει της εκδίκασης της εν λόγω Υποθέσεως τις προσεχείς ημέρες, καθώς και σε οποιαδήποτε , μετ’ αναβολή ή κατόπιν διακοπής, Δικάσιμο στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης ή σε οποιαδήποτε αρμόδια Ποινικά Δικαστήρια , ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ Ο ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ή Η ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΩΣ ΜΟΥ ΕΝΤΟΣ Η΄ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΥΧΟΝ ΘΕΑΘΕΙ , ΚΑΘΩΣ Η ΙΔΙΑ ΡΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΩ ΠΡΑΞΕΙΣ . ΟΠΩΣ

2. ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ, ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ , ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΠΛΗΓΕΙΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟ.
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ :

Α) η με οποιονδήποτε τρόπο καταγραφή και δημοσιοποίηση στοιχείων που προσδιορίζουν την ταυτότητά της (ενδεικτικά αναφέροντας , δεν επιτρέπεται : η αναφορά ακόμα και των αρχικών γραμμάτων του ονοματεπωνύμου της, η προβολή ή δημοσιοποίηση εικόνων της ακόμα και αν αυτές έχουν υποστεί μοντάζ με «μωσαϊκό », η καταγραφή ή/και αναπαραγωγή της φωνής της κλπ.)
Β) η με οποιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση οποιουδήποτε αποδεικτικού στοιχείου και εγγράφου της ποινικής δικογραφίας (είτε αυτό αφορά την προδικασία είτε την ακροαματική διαδικασία) από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, καθώς δια του περιεχομένου του, θα επέλθει η δημοσιοποίηση της ταυτότητας της και ανεπανόρθωτη ζημία από την εύρεση και προβολή αποδεικτικών στοιχείων (εικόνων, βίντεο και εγγράφων).
Γ) η με οποιονδήποτε τρόπο παρενόχληση της εντολέως μου, καθώς και του οικογενειακού και κοινωνικού της περιγύρου .

ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΟΤΙ , ΑΝΤΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΩΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΩ ΑΓΩΓΗ & ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥΝ- ΑΠΟ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΟ Ή/ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ- ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ .

Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2023
Η Πληρεξουσία Δικηγόρος
Σταυρούλα – Αντιγόνη Π. Πριλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θήβα: Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο αστυνομικός, για τον θάνατο του 17χρονου Ρομά

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Στην φυλακή οδηγούνται η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις