Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Στην φυλακή οδηγούνται η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά

φαίης

Στη φυλακή οδηγούνται η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της άτυχης Φαίης Μπακογιώργου, μετά τη σημερινή (13/11) απολογία τους και την απόφαση εισαγγελέως και ανακρίτριας.

Υπενθυμίζουμε ότι σε βάρος της 66χρονης σπιτονοικοκυράς, της 64χρονης μητέρας και της 23χρονης αδελφής της Φαίης Μπακογιώργου είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση δια ενέργειας και με παράλειψη, εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων.

Η 15η ανακρίτρια, Παναγιώτα Πάντου, που χειρίζεται την υπόθεση, είχε ζητήσει την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, αφού έκρινε πως οι τρεις κατηγορούμενες είναι ύποπτες τέλεσης νέων πράξεων γιατί έλαβαν μέτρα για να μην αποκαλυφθεί η πράξη τους, ενώ λειτούργησαν με «εξαιρετική βιαιότητα» και εξακολουθητικό μοτίβο στις άδικες πράξεις που τους καταλογίζονται.

Διαβάστε εδώ το αποκλειστικό του Πέτρου Κουσουλού σχετικά με την δολοφονία της άτυχης Φαίης Μπακογιώργου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη: Ο αργός, διπλός, θάνατος της άτυχης Φαίης

Εύη Βατίδου: Κατασκεύασε την εκδοχή ο οδηγός ότι δήθεν τους χτύπησα για να εξαναγκάσει τον Α. Κούγια να τον αποζημιώσει

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις