Υπόθεση ψευτογιατρού: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για 12 ανθρωποκτονίες και ακόμα 14 απόπειρες σε βάρος ασθενών

ψευτογιατρός

Συμπληρωματικές εξηγήσεις δίνει, σήμερα, ενώπιον της δικαιοσύνης ο 47χρονος «ψευτογιατρός» ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, μετά από καταγγελίες συγγενών ασθενών τους οποίους φέρεται ότι εξαπάτησε με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις το θάνατό τους.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος από το καλοκαίρι, περνά το κατώφλι του 1ου ανακριτή ναρκωτικών καθώς είναι αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες που αφορούν σε 12 ανθρωποκτονίες και ακόμα 14 απόπειρες σε βάρος ασθενών που τον εμπιστεύτηκαν και φέρεται να τους χορηγούσε σκευάσματα από βότανα, με το αζημίωτο.

Μετά από πολύμηνη έρευνα συμπληρώθηκαν νέα στοιχεία στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 47χρονου τα οποία τώρα καλείται να αντικρούσει.

Ο «ψευτογιατρός» όταν οδηγήθηκε για πρώτη φορά ενώπιον της δικαιοσύνης, τον περασμένο Ιούνιο, είχε παραδεχθεί εν μέρει την κατηγορία της απάτης ενώ είχε αρνηθεί ότι εξαπάτησε ασθενείς αλλά και γιατρούς κλινικών και διαγνωστικών κέντρων παριστάνοντας τον διακεκριμένο επιστήμονα από την Ελβετία. Μάλιστα, είχε δηλώσει στον ανακριτή «εμπειρικός βοτανολόγος», υποστηρίζοντας ότι δεν ευθύνεται για τους θανάτους των καρκινοπαθών από τους οποίους, ισχυρίστηκε, ότι πληρωνόταν μόνο για το κόστος των βοτάνων που τους χορηγούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση συμπλήρωσε στη λίστα των κατηγορουμένων με περίπου 15 πρόσωπα στα οποία, σύμφωνα με την κατηγορία, αποδίδεται ρόλος συνεργού. Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι μέλη διοικητικών συμβουλίων ιδιωτικών κλινικών, μοναχοί, γιατροί, αλλά και ένας πρώην υπουργός και βουλευτής, γιατρός στο επάγγελμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Όλοι οι συνεργοί του ψευτογιατρού!

Ο υπουργός και τα…”μαύρα” του ψευτογιατρού

Προθεσμία έλαβε ο ψευτογιατρός – Αποκάλυψη: Κυκλοφορούσε ελεύθερος ενώ είχε ήδη κατηγορηθεί για απάτη εκατομμυριών ευρώ!

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις