Υπόθεση ποινικολόγου: Στην ανακρίτρια η Αγγελική Γιαννοπούλου – Τι θα επικαλεστεί

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η απολογία της 43χρονης δικηγόρου Αγγελικής Γιαννοπούλου η οποία κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων κακουργηματικού χαρακτήρα του πασίγνωστου ποινικολόγου τον οποία έχει καταγγείλει για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία της η κα Γιαννοπουλου αναμένεται να κάνει λόγο για καθαρά εκφοβιστική μήνυση που έχει ως σκοπό να την αποδομήσει στο πλαίσιο της σοβαρότατης καταγγελίας που έκανε στις 28 Απριλίου 2024 για ξυλοδαρμό. Σημειώνεται ότι την ίδια κιόλας ημέρα η δικηγορος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ποινικολόγου ενώ την επόμενη ημέρα εξετάστηκε από κρατικό ιατροδικαστή ο οποίος πιστοποίησε τις πλήξεις που δέχτηκε. Δυο ημερες αργότερα σε συνομιλία της με τον ποινικολόγο εκείνος την ευχαριστεί που τον ενημερώνει για υπόθεση πελάτη του γραφείου και της προσφέρει μια υπόθεση.

Το πλέον παράδοξο είναι ότι μετά τις ευχαριστίες ο ποινικολόγος προσήλθε στις 13 Μαΐου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος της καταγγέλλουσας κατηγορώντας την ότι εκείνη τον χτύπησε επειδή ζήτησε να χωρισει τη γυναίκα του.

 

Περισσότερα σε λίγο…

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις