Υπόθεση Novartis: Για έξη ώρες κατέθετε ο πρώην πρωθυπουργός Α. Σαμαράς

Σαμαρά

Ολοκληρώθηκε έπειτα από έξι ώρες η κατάθεση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμάρα ενώπιον της ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, που ερευνά την υπόθεση της Novartis μετά την άσκηση από την Βουλή της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

«Είναι εθνικό καθήκον να αναδειχθεί η αλήθεια σε αυτήν τη άθλια σκευωρία. Η δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, έχει πλέον το λόγο. Κατέθεσα όσα στοιχεία είχα και είπα ό,τι ήξερα ακριβώς για την υπόθεση. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω από όλα, αλληλεγγύη και αγάπη. Χρόνια πολλά σε όλους» είπε εξερχόμενος του Αρείου Πάγου.

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι το τρίτο πολιτικό πρόσωπο που κατέθεσε στην υπόθεση της Novartis, αφού τις προηγούμενες ημέρες είχαν περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι διάλογοι των Vip πελατών με το κύκλωμα της κόκας

Με κορωνοϊό δικαστικοί υπάλληλοι στην εισαγγελία Εφετών!

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις