Υπόθεση Λιγνάδη: Στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΣΑ Κούγιας και Βλάχος

Την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του Αλέξη Κούγια και του Γιάννη Βλάχου σχετικά με την υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, εισηγήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο αρμόδιος εισηγητής της υπόθεσης.

Οι δύο γνωστοί ποινικολόγοι είχαν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις στο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), και κατόπιν αυτού ο εισηγητής ζήτησε την πειθαρχική τους δίωξη. Για το εάν τελικώς θα ασκηθεί, θα αποφασίσει το πειθαρχικό όργανο του Συλλόγου.

Οι κύριοι Κούγιας και Βλάχος κλήθηκαν έπειτα από τρεις αναφορές συναδέλφων τους που δεν εμπλέκονται στην υπόθεση Λιγνάδη, και οι οποίοι ζήτησαν να ελεγχθούν ο πρώτος λόγω των δηλώσεων που έχει κάνει σχετικά με αυτήν και ο δεύτερος για δημοσιοποίηση περιεχομένου δικογραφίας. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του κ.Λιγνάδη και ο κ. Βλάχος έχει εντολέα του, μηνυτή του κ. Λιγνάδη.

Πηγή: Enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Λιγνάδης: Τα “πρόστυχα” μαθήματα και η κρουαζιέρα στο Νείλο

Λιγνάδης: Τα πειστήρια που κατασχέθηκαν- Περούκες, παιδικά γράμματα, φωτογραφίες και άδειες διαμονής αλλοδαπών (φωτό)

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι «καυτές» νύχτες στο ξενοδοχείο της Επιδαύρου

Λιγνάδης 1984: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις του ανήλικου και της μητέρας του

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις