Την παραπομπή σε δίκη σύσσωμης της οικογένειας Κουτσολιούτσου και 18 ακόμη κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας

Την παραπομπή σε δίκη σύσσωμης της οικογένειας Κουτσολιούτσου και 18 ακόμη κατηγορουμένων ζητά με πρόταση της η εισαγγελέας προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.
Ειδικότερα, εισηγείται την παραπομπή 21 προσώπων, ενώ προτείνει την απαλλαγή άλλων 8 και την παύση της δίωξης σε βάρος 2 λόγω θανάτου.

Για τα κακουργήματα της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, της χειραγώγησης της αγοράς, της συγκρότησης, διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και της πλαστογραφία ζητά να παραπεμφθούν οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ενώ για τον πρώτο ζητά επιπλέον την παραπομπή του για το αδίκημα της κατάχρησης προνομιακής πληροφορίας κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.
Ταυτόχρονα, προτείνει την παραπομπή της Καίτης Κουτσολιούτσου για τρία κακουργήματα, αυτά της απάτης, του ξεπλύματος και της χειραγώγησης της αγοράς, ενώ για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους, προτείνεται κατά περίπτωση η παραπομπή τους για τα όσια αδικήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέγας … χορηγός του Μπαλαούρα οι Κουτσολιούτσοι

 

Folli Follie: Δύο νέες μηνύσεις κατά Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για απιστία με ζημία…

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις