Στραβοπόδης: Απαλλακτική εισαγγελική πρόταση για τον “βιασμό” του Δ. Άνθη

Στραβοπόδης

Απαλλακτική είναι η πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα προς το δικαστικό συμβούλιο σχετικά με την εμπλοκή του ηθοποιού, Νικόλα Στραβοπόδη, στην σεξουαλική κακοποίηση του Δημήτρη Άνθη. Υπενθυμίζεται ότι ο Άνθης είχε μηνύσει τον νεαρό ηθοποιό για βιασμό ο οποίος φέρεται να έλαβε χώρα το 2006. Ωστόσο με κατάθεσή του στην ανακρίτρια ισχυρίσθηκε ότι τελικά σημειώθηκε έναν χρόνο νωρίτερα και συγκεκριμένα το 2005!

Από την πλευρά του, από την πρώτη στιγμή, ο Νικόλας Στραβοπόδης έκανε λόγο για κακόβουλη κίνηση από μέρος του Άνθη επισημαίνοντας ότι επρόκειτο για συνεναιτική ερωτική συνεύρεση μεταξύ δυο ενήλικων ανδρών. Με συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό είχε αντικρούσει την μήνυση που είχε κατατεθεί σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι ο Άνθης στο πρόσωπό του ενδεχομένως να έβλεπε κάποιον άλλον που τον είχε κακοποιήσει σε παιδική ηλικία. Μάλιστα μετά την ανάκληση από την μεριά Άνθη σε ότι αφορά το χρονικό σημείο που συνέβη η συγκεκριμένη πράξη και την τυπική κλήση που εκδόθηκε από την αρμόδια ανακρίτρια, ο Νικόλας Στραβοπόδης κατέθεσε μήνυση ζητώντας την ποινική δίωξη του μέχρι τότε καταγγέλλοντος.

Απαλλαγή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr η εισαγγελική πρόταση του κ. Πασχάλη προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο είναι απαλλακτική. Σε επικοινωνία της ιστοσελίδας με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Νικόλα Στραβοπόδη, κ. Εμμανουήλ Ροδουσάκη, ο έμπειρος ποινικολόγος δήλωσε: “Με όση ανακούφιση είχαμε δεχτεί την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του κ. Στραβοπόδη από τον κ. Σπυρόπουλο ως τη μόνη δικονομική ευκαιρία για την απόδειξη της αλήθειας, με άλλη τόση ανακούφιση δεχόμαστε την απαλλακτική πρόταση του εισαγγελέα κ. Πασχάλη για την απαλλαγή του κ. Στραβοπόδη. Η αλλήθεια πολλές φορές μπορεί να αργήσει να αποδειχθεί αλλά στο τέλος πάντα λάμπει”.

 

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις