Στην φυλακή ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με το περιπολικό

αστυνομικός

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος αστυνομικός, που του καταλογίζεται πως διακινούσε ναρκωτικά, μετά την απολογία του για κακουργηματικού βαθμού παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς και για παράβαση καθήκοντος.

Στον ανακριτή απολογήθηκε και ο έτερος αστυνομικός, ειδικός φρουρός, που συνελήφθη μαζί με τον συνάδελφό του την Κυριακή των Βαϊων, μετά από επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που διενέργησε πολύμηνη έρευνα για την δραστηριότητα του 33χρονου αστυνομικού. Ο ειδικός φρουρός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή όρων.

Αντίθετα, στην φυλακή οδηγείται ένας ακόμη εμπλεκόμενος, γείτονας του 33χρονου, ο οποίος φέρεται να αποθήκευε και να διακινούσε ναρκωτικά.

Ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκαν η σύντροφος του 33χρονου, η οποία αφεθηκε ελεύθερη με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 1500 ευρώ, καθώς και η σύντροφος του γείτονα, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος, που κατά την κατηγορία είναι διακινητής, αλλά και ο έτερος αστυνομικός, αρνούνται την κατηγορία και ισχυρίζονται πως είναι χρήστες ναρκωτικών. Ο 33χρονος φέρεται να αναφέρει πως η ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στο σπίτι του ήταν αποκλειστικά για δική του χρήση καθώς είναι χρόνια εθισμένος. Η υπεράσπιση του αστυνομικού φαίνεται να επικαλείται διακίνηση μεταξύ χρηστών και όχι εμπορία ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Qatar Gate: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι η Εύα Καϊλή – Το ντοκουμέντο του διατάγματος

Τρομερά αρνητική πρωτιά στην απονομή δικαιοσύνης – Πεντέμιση χρόνια έως ότου επιλυθεί μια υπόθεση

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις