Στη φυλακή η Μαρίνα Ελευθερουδάκη

Το δρόμο για τις φυλακές αναμένεται να πάρει η 64χρονη, Μαρίνα Ελευθερουδάκη η οποία συνελήφθη για ακάλυπτες επιταγές και μη καταβολή εισφορών.

Η Μαρίνα Ελευθερουδάκη, μετά τη χθεσινή σύλληψή της από τους αστυνομικούς του Αναζητήσεων της Ασφάλειας, στο Παλαιό Ψυχικό, οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα όπου αποφασίστηκε η φυλάκιση της στο σωφρονιστικό κατάστημα Ελαιώνα Θηβών προκειμένου να εκτίσει την ποινή της, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Το «μπλόκο» της 64χρονης, έγινε χθες το μεσημέρι στο Παλαιό Ψυχικό, την ώρα που διέσχιζε την οδό Διαμαντοπούλου. Πληροφορίες λένε πως το κλιμάκιο των αστυνομικών του Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής την παρακολουθούσε ημέρες μεχρι να προχωρήσουν στη σύλληψη της καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα για 22 ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις για αδικηματα που αφορούν σε : Παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη καταβολή εργατικών εισφορών με συνολικη ποινη φυλάκισης 24 έτη και 11 μηνες και συνολικη χρηματικη ποινή 38.800 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά σημειώματα της αστυνομίας: «Η ανωτέρω συλληφθείσα τυγχάνει επιχειρηματίας (αναφέρεται το αντικείμενο) στην περιοχή των Αθηνών εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της εν λόγω επιχείρησης, δεν κατέβαλλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές των υπαλλήλων καθώς και τις προβλεπόμενες εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ και εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάριος Παπαγεωργίου: Έφεση από τον δικηγόρο της οικογένειας στο απαλλακτικό βούλευμα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι θα υποστηρίξει στην απολογία – Μάνος Δασκαλάκης: Έκδοση διαζυγίου με υπαιτιότητα της 34χρονης

Πηγή: newsit.gr

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις