Μάριος Παπαγεωργίου: Έφεση από τον δικηγόρο της οικογένειας στο απαλλακτικό βούλευμα

Μάριος Παπαγεωργίου

Την αντίδραση της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, προκάλεσε το απαλλακτικό βούλευμα για τους οκτώ νέους κατηγορουμένους.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσόπουλος, θα προσφύγουν στον εισαγγελέα Εφετών.

«Θα προσφύγουμε με αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών ώστε να ασκήσει έφεση στο απαλλακτικό βούλευμα αφού στοιχεία που αναφέρονται στην απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών και είχαν προβληματίσει τότε το δικαστήριο δυστυχώς δεν διερευνήθηκαν στην ανάκριση. Χαρακτηριστικό είναι πως ο γιος του εγκεφάλου ήξερε ότι το αυτοκίνητο του Μάριου είναι εγκαταλελειμμένο από τους απαγωγείς στο Παλαιό Φάληρο, ενώ οι απαγωγείς δεν είχαν επικοινωνήσει ακόμα με τη μητέρα; Αυτή η υπόθεση πρέπει να πάρει ένα τέλος για να ηρεμήσει αυτή η μητέρα και να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας, σύμφωνα με το anikolouli.gr.

Οι νέοι κατηγορούμενοι, οκτώ συνολικά, ανάμεσά τους και οι δυο γιοι του καταδικασμένου εγκεφάλου της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου απαλλάχθηκαν, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Mεταξύ των κατηγοριών ήταν η αρπαγή και η ανθρωποκτονία.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις