Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖA ΠΣ κατά Αυγενάκη – Αγοραστού

προέδρου

Μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης, Τομεάρχης Δικαιοσύνης και Βασίλης Κόκκαλης Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης αναφορά κατά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού για την εξακρίβωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων κατά την προεκλογική περίοδο του Β’ γύρου των Περιφερειακών εκλογών στη Θεσσαλία.

Σημειώνεται ότι προεκλογικά ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε κατηγορηθεί από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «ωμό εκβιασμό» προς τους ψηφοφόρους της Θεσσαλίας.

Η κριτική ασκήθηκε όταν, κατά την διάρκεια της ομιλίας του και ενώ δίπλα ήταν ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κώστας Αγοραστός, ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε αναφέρει για τα έργα στη Θεσσαλία ότι «το αποτέλεσμα της κάλπης είναι ευνόητο ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταχύτητα και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που μόλις εξαγγείλαμε».

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

«Σήμερα στις 12.30μμ θα βρεθούν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης, Τομεάρχης Δικαιοσύνης και Βασίλης Κόκκαλης Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να προβούν στην κατάθεση αναφοράς κατά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού για την εξακρίβωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων κατά την προεκλογική περίοδο του Β’ γύρου των Περιφερειακών εκλογών στη Θεσσαλία.»

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις