Στα δικαστήρια τώρα ο 18χρονος που ομολόγησε τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό

Στο δικαστικό Μέγαρο Πειραιά έφθασε νωρίτερα ο 18χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον αστυνομικό στον Ρέντη. Ο συλληφθείς αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Του Νίκου Νικολετάκη

Οργανωμένο σχέδιο πίσω από την επίθεση εναντίον του αστυνομικού βλέπει η ΕΛ.ΑΣ – Αναζητείται ο «καθοδηγητής» Τουλάχιστον πέντε άτομα έχουν οι Αρχές στο μικροσκόπιό τους με φόντο τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη και τα οποία οδήγησαν στη δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα εναντίον του 31χρονου αστυνομικού.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που βλέπουν οργανωμένο σχέδιο πίσω από την επίθεση εναντίον των συναδέλφων τους ερευνούν όλα τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους και δεν αποκλείεται είτε τις επόμενες ώρες είτε τα επόμενα 24ωρα να εκδόσουν νέα εντάλματα προκειμένου να συλληφθούν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που έχει συνταράξει τη χώρα.

Προθεσμία για την Πέμπτη έλαβε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον αστυνομικό στον Ρέντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις