Σημαντική συνεργασία του dikastikoreportaz.gr με την 24MEDIA

DIKASTIKOREPORTAZ.GR

Η 24MEDIA, ο μεγαλύτερος όμιλος ψηφιακών μέσων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ανάπτυξη και επένδυση στον τομέα ψηφιακής ενημέρωσης, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Δικαστικό ρεπορτάζ, το εγκυρότερο site για τις εξελίξεις στο χώρο της δικαιοσύνης.

Το dikastikoreportaz.gr αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων, ερευνητών, δικηγόρων και αρθρογράφων οι οποίοι έχουν πολύχρονη ενασχόληση με το χώρο της Δικαιοσύνης, τους λειτουργούς και τους συλλειτουργούς της.

Παράλληλα, μαζί με το dikastikoreportaz.gr, θα εκδίδεται και το συνδρομητικό 72 σελιδο έντυπο «Δικαστικό Ρεπορτάζ» που θα φιλοξενεί πρωτογενείς έρευνες, συνεντεύξεις, άρθρα και δικαστικές αποφάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το δίκτυο της 24MEDIA και δη το NEWS 24/7 θα αξιοποιήσει και θα αναδείξει το περιεχόμενο και την ποιότητα ενημέρωσης του dikastikoreportaz.gr, μέσα από έρευνες, ρεπορτάζ που αφορούν τη δικαιοσύνη αλλά και την ευρύτερη κοινωνική και νομική της έννοια.

Μέσα από πρωτογενή θέματα, τόσο τα μέσα της 24MEDIA όσο και το dikastikoreportaz.gr έχουν στόχο να αποτελέσουν κοινωνό παρέμβασης στα θέματα διαφάνειας και Δικαιοσύνης.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις