Πολυτεχνειούπολη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους το «δεξί χέρι» του Έσκο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθη ο Αλβανός με το προσωνύμιο «Ατζού» που φέρεται ως «δεξί χέρι» του αρχηγού της μαφίας της πανεπιστημιούπολης Έσκο.

Ο καταζητούμενος, που κρυβόταν μετά το «ξεδόντιασμα» της εγκληματικής οργάνωσης η οποια έκανε κουμάντο στη φοιτητική εστία της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου απο την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, και στις 2 Νοεμβρίου αποφάσισε μετά και από προτροπή της δικηγόρου του κυρίας Σταματίας Μάρκου να θέσει εαυτόν στη διάθεση των αρχών, οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτη.

Συνοδευόμενος απο την κυρια Μάρκου, απολογήθηκε για τις δυο δικογραφίες οπου στη μια επεβλήθησαν περιοριστικοι όροι της εμφάνισης καθε 1 και 15 του μηνός στο οικείο ΑΤ, για τη δεύτερη 3.000 ευρω χρηματικη εγγύηση και στη συνέχεια αφέθη ελεύθερος.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑBAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κολωνός – Σύζυγος 55χρονου: «Μην πάτε να σώσετε τη 12χρονη και καταστρέψετε άλλα παιδιά»

Ημαθία: Ένταση στη δίκη του 23χρονου που παρέσυρε και σκότωσε 14χρονη – «Οδηγούσε δολοφονικό εργαλείο» ξέσπασε ο πατέρας της

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις