Πέτρος Κουσουλός: «Μήνυση και καταγγελία στον Κούγια-Όποιος έχει εμμονές τις λύνει στους ειδικούς» (Βίντεο)

Πέτρος Κουσουλός Αλέξης Κούγιας

Μήνυση σε βάρος του Αλέξη Κούγια καταθέτει ο Πέτρος Κουσουλός.

Μάλιστα, πρόκειται να καταγγείλει τον γνωστό ποινικολόγο στον δικηγορικό σύλλογο και να κοινοποιήσει το περιστατικό της επίθεσης σε συνεργάτη της εφημερίδας του, στις ομοσπονδίες των δημοσιογράφων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκε στους χαρακτηρισμούς και την επίθεση του Αλέξη Κούγια σε συνεργάτη της εφημερίδας του τονίζοντας:

«Αυτές οι συμπεριφορές δεν συνάδουν με το δικηγορικό λειτούργημα.

Είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο αυτό το οποίο συνέβη.

Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να παρέμβουν οι θεσμοί, προκειμένου να σταματήσουν οι απόπειρες σε δημοσιογράφους».

Για το γεγονός πως ο Αλέξης Κούγιας επιχείρησε να πιάσει τη μύτη του συνεργάτη του και να τον χαστουκίσει, ο Πέτρος Κουσουλός σχολίασε:

«Μου προκάλεσε έκπληξη γιατί ενημερώθηκα πως υπήρχαν άνδρες της αστυνομίας στην αίθουσα και δεν ενήργησαν για να προστατεύσουν τον δημοσιογράφο, ο οποίος πραγματικά γλίτωσε γιατί έκανε μια κίνηση προς τα πίσω.

Όλα αυτά θα απαντηθούν στα δικαστήρια.

Δεν μπορεί να δικαστήρια να μετατρέπονται σε χώρους αρένας, ούτε είμαστε στην άγρια δύση προκειμένου, αν κάποιοι νομίζουν ότι είναι καουμπόηδες να λειτουργούν κατ’ αυτό τον τρόπο.

Έχει ετοιμαστεί μήνυση, κατατίθεται και θα γίνει καταγγελία στον δικηγορικό σύλλογο και θα κοινοποιηθεί το θέμα στις ομοσπονδίες των δημοσιογράφων στο εξωτερικό, για να καταλάβουν ορισμένοι ότι μέθοδοι εκφοβισμού και bullying σε δημοσιογράφους δεν έχουν χώρο σε μια ευνομούμενη χώρα όπως είναι η Ελλάδα».

Για το αν ο Αλέξης Κούγιας έχει εμμονή εις βάρος του ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε:

«Στην ψυχολογία και την ψυχιατρική υπάρχει ένας όρος που λέγεται προβολή.

Όταν κάποιος έχει κάποια προβλήματα, τα προβάλλει σε άλλους.

Δεν γνωρίζω αν έχει τέτοιου είδους προβλήματα, δε νομίζω να έχει άλλωστε, αλλά όποιος έχει εμμονές, πηγαίνει στους ειδικούς να τις λύσει».

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις