Πέτρος Φιλιππίδης: Στον ίδιο θάλαμο με τον Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης – Τι είπε στον διευθυντή

Στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη θα βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για βιασμό και για δύο απόπειρες βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη θα τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι. Ωστόσο στον ίδιο θάλαμο θα διαμένουν άλλοι 18 κρατούμενοι.

Ο ηθοποιός φέρεται ότι είπε στον διευθυντή των φυλακών ότι ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης. Εάν δεν γίνει δεκτή, η επιθυμία του είναι να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης, καθώς θεωρεί το περιβάλλον καλό για τον ίδιο, αφού δεν γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις. Στις φυλακές Τρίποης κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψάχνουν τον Λιγνάδη και για κατοχή παιδικής πορνογραφίας! (αποκλειστικές φωτό ντοκουμέντα)

 

 

 

 


Στο Κατάστημα Κράτησης δεν υπάρχουν αρκετά κελιά για μικρό αριθμό κρατουμένων ή και απομόνωσης. Οι τρόφιμοι διαμένουν σε θαλάμους με 20-25 κλίνες. Συνολικά, στις φυλακές της Τρίπολης εκτίουν την ποινή τους 110 άτομα.

Το Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρίπολης δεν είναι μεγάλο. Φτιάχτηκε για περίπου 50 κρατούμενους και σήμερα στεγάζει πάνω από τους διπλάσιους. Στην απεχθή και επικίνδυνη «ελίτ» των σεξουαλικών εγκληματιών οι οποίοι διαβιούν εκεί ανήκουν ο «παιδεραστής με το βαν», ο «δράκος του Αμαρουσίου», καθώς και ο Παναγιώτης Δράκος, γνωστός και ως «βιαστής μετά μουσικής», καθώς ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες ωδείου, ο «παιδόφιλος παπάς από τη Μάνη», ο οποίος βίαζε τη 12χρονη κόρη της συντρόφου του κ.ά.

Πηγή: Protothema.gr

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις