Πέτρος Φιλιππίδης: Καλείται να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις στον Εισαγγελέα

Δημητρακόπουλος

Κλήση προκειμένου να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις για τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος εστάλη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη. Η κλήση στον γνωστό κωμικό, αφορά στο αδίκημα του βιασμού όπως επίσης και σε αδικήματα για δυο απόπειρες βιασμού, πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν τα έτη 2008, 2010 και 2014.


Η ώρα του εισαγγελέα για Φιλιππίδη – Οι καταγγελίες σε βάρος του


Όπως σας είχε ενημερώσει το dikastikoreportaz.gr από τα μέσα Μαρτίου, στόχος των εισαγγελικών Αρχών ήταν έρευνα να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό. Όπως όλα δείχνουν, ο στόχος αυτός επετεύχθη και πλέον ο ηθοποιός αναμένεται να τοποθετηθεί στη Δικαιοσύνη αναφορικά με τις εις βάρος του κατηγορίες.

Όπως είναι γνωστό, δημοφιλή ηθοποιό έχουν καταγγείλει τρεις γυναίκες ηθοποιοί, καταθέτοντας στις εισαγγελικές αρχές, ενώ για τη μια από τρεις συνολικά καταγγελίες, φαίνεται πως προέκυψε και το αδίκημα του βιασμού. Το εν λόγω αδίκημα, φέρεται να τελέστηκε μέσα σε θεατρικό χώρο με τον ηθοποιό, σύμφωνα με την καταγγέλουσα, να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της.

Τέλος, να σημειωθεί πως μετά την παροχή των ανωμοτί εξηγήσεων από τον Πέτρο Φιλιππίδη ο εισαγγελέας θα μελετήσει τη δικογραφία και θα αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη όχι σε βάρος του. Σε περίπτωση που ασκήσει δίωξη, η δικογραφία θα ανατεθεί σε ανακριτή, ο οποίος τον ηθοποιό σε απολογία και αμέσως μετά μαζί με Εισαγγελέα θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε προφυλάκιση η όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#metoo: Για ένα βιασμό και δύο απόπειρες ελέγχεται ο Φιλιππίδης – Τι συμβαίνει με Νικολάου

Εξώδικο Πέτρου Φιλιππίδη στον Γιώργο Γεραρή

Αυτή είναι ολόκληρη η καταγγελία κόλαφος των ηθοποιών Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις