Πέτρος Φιλιππίδης: Ανατροπή στη δίκη – Ζητεί να απολογηθεί συμπληρωματικά

Φιλιππίδης
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ EDITORS. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του συνδρομητή. O ηθοποιός και θιασάρχης Πέτρος Φιλιππίδης(Κ), συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο(Δ), προσέρχεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2023. Απολογείται σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας συναδέλφου του το 2008 και για απόπειρα βιασμού άλλων δύο ηθοποιών το 2010 και το 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ανατροπή έγινε με την πρόταση της εισαγγελέως στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς ο κατηγορούμενος ηθοποιός ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά μέσω της συνηγόρου του Κικής Πακιρτζίδου.

Η δικηγόρος του σημείωσε ότι θα εισφέρει έγγραφα που έφτασαν στα χέρια του μόλις χθες και τα κρίνει ως εξαιρετικά σημαντικά για την υπόθεση. Το δικαστήριο οδηγήθηκε σε διακοπή προκειμένου να αποφασίσει.


Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις