Πετράλωνα: Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια κατάθεση της 22χρονης – Τα νέα στοιχεία που κατέθεσε

Πετράλωνα ΓΑΔΑ
Πετράλωνα ΓΑΔΑ

Λιγο μετά τις 3 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η μαραθώνια κατάθεση της 22χρονης κόρης της οικογένειας στα Πετράλωνα, που έχει καταγγείλει τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση της ίδιας και των δυο μικρότερων αδερφών της.

Ρεπορτάζ: Νίκος Νικολετάκης

Η κατάθεσή της μεγαλύτερης αδελφής ξεκίνησε στις 10.40 . Κάποια στιγμή νωρίτερα διεκόπη λόγω ψυχολογικής φόρτισης που είχε. Η 22χρονη έφτασε στη ΓΑΔΑ, λίγο πριν τις 10.30 συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της, Δήμητρα Πλαστήρα, Σπύρο Χαριτάτο και τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα ο οποίος έχει αναλάβει χρέη τεχνικού της συμβούλου . Η κατάθεση της νεαρής κοπέλας έγινε στο πλαίσιο μήνυσης που κατέθεσε τον Μάιο του 2022, από κοινού με τον 17χρονο αδερφό της, σε βάρος της μητέρας τους για συγκάλυψη της δράσης του πατέρα τους. Στη μήνυση τα δυο αδέρφια αναφέρουν ότι η μητέρα τους γνώριζε και δεν έκανε τίποτα για να τα προστατεύσει από τον εφιάλτη που βίωναν. Μεταξύ άλλων, καταγγέλλουν ότι τους παρατούσε στα χέρια του διεστραμμένου, όπως αποκαλούν, πατέρα τους, τους απειλούσε να μην προχωρήσουν σε αποκαλύψεις, ενώ περιγράφουν σεξουαλικές κακοποιήσεις που έγιναν μπροστά στα μάτια της χωρίς εκείνη να αντιδρά.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις