Πετράλωνα: 10 άτομα σε δίκη για τον βιασμό των δύο αδελφιών

Αλβανό

Πετράλωνα: Σε δίκη παραπέμπονται συνολικά 10 άτομα για την υπόθεση βιασμού των δύο αδελφών στα Πετράλωνα.

Τα δύο παιδιά, 17 ετών το αγόρι και 22 ετών το κορίτσι, κατήγγειλαν τον πατέρα τους για σεξουαλική παρενόχληση πριν από μία δεκαετία και τη μητέρα τους για συγκάλυψη. Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, ο πατέρας αλλά και ο θείος της οικογένειας, τα βίαζαν για χρόνια, ενώ τα υποχρέωναν να συμμετέχουν σε όργια.

Πλέον αναμένονται άμεσα εντάλματα σύλληψης καθώς όπως αναφέρει το παραπεμπτικό βούλευμα απορρίπτονται όλα τα αιτήματα ακύρωσης από τους κατηγορούμενους και όλες οι ενστάσεις. Έτσι, παραπέμπονται σε δίκη συνολικά 10 άτομα, ανάμεσά τους ο πατέρας και ο θείος των παιδιών, καθώς και 8 ακόμα άτομα που φαίνεται να συμμετείχαν στη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών.

Υπενθυμίζεται πως τα παιδιά αποκάλυψαν όσα ζούσαν επί χρόνια στα χέρια των γονιών και φίλων τους στο διαμέρισμα που κατοικούσαν στα Πετράλωνα, και καταγγέλλουν πως δέχονταν σεξουαλική κακοποίηση από την εποχή που ήταν μικρά παιδιά.

Τα δύο παιδιά μίλησαν στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», κάνοντας λόγο για εφιαλτικές τιμωρίες και βιασμούς.

«Όλα ξεκίνησαν από όταν ήμουν τέλη πρώτης προς δευτέρας δημοτικού, έξι προς επτά ετών. Έχω και από πριν μνήμες με άρρωστες τιμωρίες από αυτό που θέλει να αποκαλείται μητέρα. Όχι μόνο δεν μας έκανε αγκαλιά αλλά με τη συμπεριφορά της μας ώθησε να θεωρούμε στοργή και αγάπη αυτά που μας έκανε ο πατέρας» είπε αρχικά το 17χρονο σήμερα αγόρι.  Διευκρινίζοντας σε ποιες τιμωρίες αναφέρεται το παιδί είπε για τη μητέρα του ότι «με κλείδωνε στη βεράντα στο κρύο, μου έβαζε ταινία στο στόμα για να μην μιλάω, ξυλοδαρμούς αμέτρητους».

Σύμφωνα με τον 17χρονο ο πατέρας του «καλούσε άτομα στο σπίτι και με βίαζαν ομαδικώς. Συνεργάτες, φίλοι, άτομα του καθημερινού του περιβάλλοντος και άτομα που γνώριζε η μητέρα μου που μετά έκανε ότι δεν τους γνώριζε. Οι περισσότεροι ήταν άνδρες αλλά ήταν και γυναίκες ανάμεσά τους».

Περιγράφοντας, δε, το πόσο διαστρεβλωμένη ήταν η πραγματικότητα για τα δύο αυτά παιδιά λόγω της αρρωστημένης στάσης του πατέρα τους, ο 17χρονος προσθέτει ότι «τα περισσότερα άτομα ήταν συνεργάτες του οπότε τους συναντούσα και εκτός σπιτιού αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έλεγα ότι ήταν κακοί αλλά τους έλεγα φίλους μου. Μου το πάσαρε ότι έτσι γινόταν σε κάθε οικογένεια».

 


Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις