Κολωνός – βιασμός 12χρονης: Αυτός είναι ο γνωστός γιατρός που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού

Κολωνός - βιασμός 12χρονης

Η γνωριμία τους είχε γίνει μέσω του blindchat

Στο ιατρείο του, που βρίσκεται στο «τρίγωνο» Σεπόλια – Κολωνός – πλατεία Αττικής, φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού ο 65χρονος δερματολόγος – αφροδισιολόγος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Από την έρευνα που διεξήγαγε η 33η τακτική ανακρίτρια προκύπτει πως τόσο ο 65χρονος γιατρός, όσο και οι άλλοι τέσσερις νέοι συλληφθέντες, φέρονται να είχαν συναντηθεί περισσότερες από μία φορές με την 12χρονη προκειμένου να τη βιάσουν έναντι αμοιβής.


Η γνωριμία τους, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε από τη διαδικτυακή εφαρμογή blindchat στην οποία είχε δημιουργήσει προφίλ για λογαριασμό του ανήλικου κοριτσιού ο προφυλακισμένος, Ηλίας Μίχος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το υπουργείο Υγείας υπήρξε άτυπη ενημέρωση ότι ο δερματολόγος στο νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» είχε κάνει απλά την πρακτική του άσκηση και δεν εργάζονταν.

Η κατηγορία σε βάρος των πέντε νέων συλληφθέντων είναι για «γεννετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Μετά τον εισαγγελέα θα οδηγηθούν στην 33η τακτική ανακρίτρια, όπου θα ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις