Πέθανε ο δικηγόρος Αθηνών Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Γιαννόπουλος

Σε ηλικία 56 ετών απεβίωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ο δικηγόρος Αθηνών Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ακόμη γνωστά καθώς αναμένεται η ιατροδικαστική γνωμάτευση.

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος ήταν ένας μαχητικός δικηγόρος και κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής πορείας του είχε αναλάβει σημαντικές υποθέσεις.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο στις νομικές σχολές των Πανεπιστημίων Αθηνών και “La Sapienza” της Ρώμης.

Επιτυχημένος δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα «Θεμιστοκλή και Δημητρίου Τσάτσου».

Παράλληλα ήταν συγγραφέας έχοντας εκδώσει σειρά επιστημονικών άρθρων και ένα βιβλίο με τίτλο «Η ιστορική εξέλιξη των διατάξεων του Συντάγματος 1822-1986».

Ανήσυχος αρθρογράφος αθηναϊκών και μεσσηνιακών εφημερίδων που άφησε το στίγμα του. Ανέκδοτος ποιητής και ερασιτέχνης αγρότης.

Ως ενεργός πολίτης διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πύλου – Νέστορος κατά τη δημοτική περίοδο 2010-2014.

Η κηδεία του θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Είχε γεννηθεί στη Γιάλοβα Μεσσηνίας, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλος: Δεμένο με αλυσίδα σαν ζώο είχαν τον 55χρονο γιο τους!

Μετακομίζουν τα δικαστήρια Πειραιά σε νέο κτίριο 30.000 τ.μ

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις