Πάτρα: Τι υποστηρίζει η πλευρά Δασκαλάκη για την πρόταση της εισαγγελέως – «Απόλυτα τεκμηριωμένη»

Τζωρτζίνα
Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας Ρούλα Πισπιρίγκου, εισέρχεται στο δικαστήριο συνοδευόμενη από αστυνομικούς, Αθήνα Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση στην πλευρά Δασκαλάκη (υποστήριξη της κατηγορίας) σε ότι αφορά την ιστορική αγόρευση-καταπέλτη της εισαγγελέως του ΜΟΔ, Ευαγγελίας Σπυριδωνίδου, η οποία ζήτησε την ενοχή της Πισπιρίγκου για την απόπειρα αλλά και την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Με δήλωση του στο eReportaz και το dikastikoreportaz ο εκ των συνηγόρων του πατέρα των τριών παιδιών, έγκριτος δικηγορος Δημητρης Γεωργακόπουλος (ο έτερος είναι ο Δημήτρης Καράμπελας) σημειώνει:

«Απολύτως δικαιολογημένη η πρόταση της Εισαγγελέως, και αναμενόμενη βάσει του υλικού της υπόθεσης. Μέσα από μια μακρά αποδεικτική διαδικασία ενός χρόνου, με 60 μάρτυρες γιατρούς και νοσηλευτές, μετά από μια απολογία που δημιούργησε περισσότερες απορίες απ’ όσες έλυσε, στωικά περιμένουμε τόσο καιρό τη Δικαιοσύνη.

Και η Εισαγγελέας του δικαστηρίου μέσα στην πολύωρη αγόρευσή της εξήγησε διεξοδικά το γιατί προτείνει να κηρυχθεί ένοχη η κατηγορούμενη. Αν αγνοήσει κάποιος την επιχειρηματολογία της Εισαγγελέως, αγνοεί και τις θέσεις των γιατρών 4 νοσοκομείων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων για τις απαξιωτικές δηλώσεις Κούγια σε βάρος της Εισαγγελέως στην δίκη Πισπιρίγκου

Πάτρα – Δίκη Πισπιρίγκου: Επίθεση Κούγια στην Πρόεδρο και την εισαγγελέα της έδρας

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις