Πάτρα: Tα μηνύματα-φωτιά της Πισπιρίγκου με την χαρτορίχτρα

Πισπιρίγκου

Τις συνομιλίες-φωτιά μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και μιας χαρτορίχτρας με το όνομα Σία, οι οποίες καταδεικνύουν ότι τον μοιραίο Ιανουάριο του 2022, οπότε και κατέληξε η Τζωρτζίνα, η κατηγορουμένη από την Πάτρα προσπαθούσε με «μεταφυσικούς τρόπους» να κάνει τον Δασκαλάκη να επιστρέψει στη συζυγική εστία, αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».

Των ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ – ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗ


• «Μου είχες πει ότι ο Μάνος δεν θα φύγει»
• Τα SMS-σοκ (τον Ιανουάριο του 2022) μία ημέρα πριν ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια της Τζωρτζίνας


Από το περιεχόμενό τους προκύπτει ότι μία ημέρα προτού η Πισπιρίγκου εισαγάγει την άτυχη Τζωρτζίνα στο Ρίο (19.1.2022) με αναφερόμενους «εμετούς, υπνηλία και πιθανό επεισόδιο σπασμών» είχε χάσει κάθε ελπίδα επιστροφής του συζύγου της με «μαγικό τρόπο». Είναι χαρακτηριστικό ότι το βράδυ της 18ης Ιανουαρίου 2022 η κατηγορουμένη με μήνυμα που στέλνει στη χαρτορίχτρα Σία της λέει να πει στη «γιαγιά» (σ.σ. προφανώς το πρόσωπο που κινούσε τα… νήματα επιστροφής Δασκαλάκη) ότι όλα πάνε στραβά. Δύο ημέρες νωρίτερα (16.1.2022) η Πισπιρίγκου ενημέρωνε και πάλι τη Σία ότι ο τότε σύζυγός της είχε μαζέψει τα πράγματά του και τα είχε πάει στη μητέρα του, παρότι η Λευκοθέα (σ.σ. η κουμπάρα του ζεύγους) της είχε πει ότι δεν θα έφευγε.

Η απάντηση που έλαβε ήταν καθησυχαστική καθώς η χαρτορίχτρα της απάντησε ότι αυτή (σ.σ. η «γιαγιά») προσπαθεί για να γυρίσει! Η ροή των γεγονότων απέδειξε ότι ο Δασκαλάκης (ο οποίος τη 15η Ιανουαρίου 2022 της είχε ανακοινώσει ότι θέλουν να χωρίσουν οριστικά και αμετάκλητα) δεν επέστρεψε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου παρά τις διαβεβαιώσεις που η Πισπιρίγκου φέρεται να είχε από χαρτορίχτρες και «μάγισσες»! Αντ’ αυτού κατά τραγική σύμπτωση η «χαροκαμένη μητέρα» αποφάσισε να εισαγάγει την Τζωρτζίνα με αναφερόμενα προβλήματα υγείας στο Ρίο. Η αντίστροφη μέτρηση είχε ήδη αρχίσει καθώς το άτυχο κορίτσι κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα λόγω υπερβολικής δόσης κεταμίνης.

Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με το δικαστικό βούλευμα, επέλεξε να εκδικηθεί τον σύζυγό της που αποφάσισε να φύγει. Τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η «Μ» για τους ερευνητές της υπόθεσης αποτελούν ένα κομμάτι του παζλ μιας αλληλουχίας γεγονότων που αποκαλύπτουν πολλά για τον σκοτεινό ψυχικό κόσμο και το άρρωστο μυαλό της κατηγορουμένης: 15 Ιανουαρίου ο Δασκαλάκης της ανακοινώνει ότι χωρίζουν και μαζεύει τα πράγματά του. Στις 16 του μήνα η Πισπιρίγκου επικοινωνεί με τη χαρτορίχτρα ζητώντας να τον επαναφέρει στο σπίτι. Στις 18 του μήνα της λέει ότι όλα πάνε στραβά και να το μεταφέρει στη «γιαγιά». Στις 19 μεταφέρει την τετραπληγική Τζωρτζίνα και πάλι με αναφερόμενα προβλήματα υγείας στο Ρίο. Μετά από 10 ημέρες το κοριτσάκι φεύγει από τη ζωή…

Οι συνομιλίες

Το πρωινό της 16ης Ιανουαρίου 2022 (11.27) καταγράφεται η πρώτη επικοινωνία της Πισπιρίγκου με τη χαρτορίχτρα με το όνομα Σία.
-Πισπιρίγκου: «Καλημέρα Σία. Μη με πάρεις, πάρε τη Λευκοθέα, ευχαριστώ. Πάντως μάζεψε τα πράγματά του όλα…».
-Στις 12.51 η 34χρονη ξαναστέλνει μήνυμα: «Σία συγνώμη που σε ενοχλώ, αλλά πήρε τα πράγματά του στη μάνα του… επειδή μου είπε η Λευκοθέα ότι δεν θα φύγει απλά στο λέω… Στείλε μου μήνυμα ό,τι θες να μου πεις…».
-Σία: «Θα επιστρέψει, αυτή προσπαθεί… (σ.σ. η γιαγιά) θα γυρίσει…».
Στις 18 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11.48 το πρωί η χαρτορίχτρα στέλνει το εξής μήνυμα:
-Σία: «Μιλάω με τη γιαγιά, σε παίρνω σε λίγο».
-Πισπιρίγκου απαντά: «Οκ πες της ότι όλα πάνε στραβά».
Στις 21.23 το βράδυ της ίδιας ημέρας η κατηγορουμένη στέλνει νέο SMS στη Σία: «Πάρε με μόλις το δεις». Εκείνη δεν απαντά ποτέ.

«Τα λεφτά πίσω»

Η επόμενη επικοινωνία μεταξύ Πισπιρίγκου και Σίας είναι τον Μάρτιο του 2022. Η Τζωρτζίνα έχει ήδη φύγει από τη ζωή… Στις 3 Μαρτίου 2022 και ώρα 11.42 η Πισπιρίγκου στέλνει νέο μήνυμα:
-«Καλημέρα το απόγευμα θα έρθω σπίτι σου Σία». Δεν λαμβάνει απάντηση (η χαρτορίχτρα σε δηλώσεις της είχε αποκαλύψει ότι άλλαξε τηλέφωνο επειδή τρόμαξε από τη «μανία της κατηγορουμένης»).
Ακολουθεί νέο μήνυμα στις 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 10.26: «Το απόγευμα θα έρθουμε σπίτι σου. Φρόντισε να μας δώσεις τα λεφτά μας πίσω. Από τη γριά».
Δύο λεπτά αργότερα η 34χρονη στέλνει νέο SMS: «Γιατί έχουμε όλες τις ηχογραφήσεις που μας λες για τη γριά και το ποσό που ζητάς για να γίνει η Τζωρτζίνα καλά. Στις έξι θα είμαστε εκεί. Φρόντισε να βγεις να μας δώσεις τα λεφτά μας πίσω, αλλιώς θα κινηθούμε αλλιώς».

 


«Πλήρως χειριστική»

Μία από τις χαρτορίχτρες στην οποία είχε απευθυνθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να κάνει τον Μάνο Δασκαλάκη να επιστρέψει σε αυτήν, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε, η Ρούλα Πισπιρίγκου απευθύνθηκε σε αυτήν τον Απρίλιο του 2021, αφού είχαν πεθάνει τα δύο παιδιά της, η Μαλένα και η Ίριδα.
Η χαρτορίχτρα χαρακτήρισε την κατηγορουμένη έναν άνθρωπο «πλήρως χειριστικό και θυμωμένο, με αυταρχικό χαρακτήρα».

«Στις δικές μας συνεδρίες υπήρχε ο θυμός και η επιμονή της να κάνει κακό σε αυτόν τον άνθρωπο (Μάνο), που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ήταν χειριστική και επέμενε ότι εκείνος έχει εξωσυζυγική σχέση και ήθελε να του κάνει κακό. Επειδή κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά προσπαθούσα να την πείσω ότι δεν έχει σχέση ο Μάνος», ανέφερε η χαρτορίχτρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησα να την πείσω να ηρεμήσει, πως δεν υφίσταται εξωσυζυγική σχέση του Μάνου. Έφτασε στο σημείο να με ρωτάει εάν έχω χάπια ή γιατροσόφια. ‘‘Θέλω να τον δέσω, να τον φέρω πίσω ή να του κάνω κακό’’, μου έλεγε. ‘‘Πρέπει να τον καταστρέψω, με άφησε μόνη’’», τόνισε.

Ανέφερε μάλιστα πως της έκανε εξαιρετική εντύπωση το γεγονός ότι η κατηγορουμένη δεν ανέφερε τίποτα για τα παιδιά της που είχαν πεθάνει, παρά μόνο ότι «έφυγαν τα παιδιά και αυτός δεν γύρισε πίσω σε μένα».

«Ήξερα ότι αυτό το άτομο κάτι θα κάνει. Σταμάτησα να έχω επαφές, άλλαξα και τηλέφωνο. Επέμενε ότι έχει σχέση ο Μάνος. Έφτασε στο σημείο να μου ζητήσει να της προτείνω φίλη ή συνάδελφο με μαντζούνια για να τον γυρίσει πίσω. Έψαχνε μαγεία, ήθελε να τον κάνει να γυρίσει σε αυτήν», πρόσθεσε.

«Δεν είδα καμιά χαροκαμένη μάνα, το μόνο που μου έλεγε ήταν ‘‘εγώ θα βρω τον τρόπο να τον κάνει να γυρίσει πίσω’’. Δεν άκουσα ποτέ ‘‘δεν είμαι καλά, θα πάω σε ψυχίατρο, έφυγαν τα παιδιά μου’’. Έλεγε μόνο ‘‘έφυγαν τα παιδιά και αυτός δεν γύρισε πίσω’’. Δεν την είδα να κλαίει μία φορά, το πάθος της ήταν να βρει πώς θα γυρίσει ο σύζυγός της ή πώς θα τον επαναφέρει», δήλωσε.

Σύμφωνα με μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η χαρτορίχτρα την οποία επισκεπτόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 34χρονη πίστευε ότι συγκεκριμένα πρόσωπα της έχουν κάνει μάγια. «Έχασε το πρώτο της παιδί, έχει χωρίσει με τον σύζυγο και το πρόβλημά της είναι ότι της έχουν κάνει μάγια, μήπως γι’ αυτό χωρίζει με τον σύζυγο κι έπαθε αυτό. Ήταν πολύ στενοχωρημένη, έκλαιγε, έλεγε ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ αυτό, ότι αγαπάω τον Μάνο και γιατί να χωρίσουμε, και άμα χωρίσαμε από τα μάγια γιατί δεν με ήθελε η πεθερά μου, από την αρχή δεν με ήθελε».


Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα χαροπάλευε και η κατηγορούμενη ενδιαφερόταν για τη βέρα του Μάνου!

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα χαροπάλευε και η κατηγορούμενη ενδιαφερόταν για τη βέρα του Μάνου!

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις