Πάτρα: Τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια και ο «τσάμπα» Κούγιας- Η απολογία Πισπιρίγκου (βίντεο)

Πισπιρίγκου

Σε μια σημαντική αποκάλυψη η οποία έχει εξαγριώσει τους κατά καιρούς πελάτες του Αλέξη Κούγια, προχώρησε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως αποκάλυψε ο εκδότης της εφημερίδος «ΜΠΑΜ στο Ρεπορταζ», Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή Live News του Mega η κατηγορούμενη -κατά τη διάρκεια της απολογίας της- αποκάλυψε ότι σκοπεύει να προσφύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Σε ερώτηση της προέδρου που θα βρει λεφτά για τα παράβολα η κατηγορούμενη -και πλέον αθώα του κόσμου- επεσήμανε ότι οι δικηγόροι της (δλδ ο κ. Κούγιας) έχουν αναλάβει δωρεάν την υπεράσπιση της. Κάτι που έχει ήδη εξοργίσει τους λοιπούς πελάτες του δικηγορικού γραφείου του πλέον επιτυχημένου ποινικολόγου των τελευταίων 50 ετών οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν αδρά αμοιβή για να απολαύσουν των υπηρεσιών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λάρισα: Ξανά ένοχοι δύο του ΟΣΕ για θάνατο 15χρονου από ηλεκτροπληξία

Δίκη Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται και σήμερα η απολογία της με καταιγισμό ερωτήσεων από την Πρόεδρο – Ρούλα: “Μην προσπαθείτε να βγάλετε θέμα στους δημοσιογράφους”

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις