Πάτρα: Η Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να προσφύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια χωρίς να έχει ακόμη το δικαίωμα! Μεγίστη γκάφα!

Κούγιας

Μειδίαμα σε νομικούς και δικαστικούς κύκλους έχει προκαλέσει η απόφαση της Ρούλας Πισπιρίγκου να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στρεφόμενη μάλιστα κατά συγκεκριμένων προσώπων (δικαστών και εισαγγελέων) οι οποίοι υποστηρίζει ότι την αδίκησαν στις περιπτώσεις των δολοφονιών Μαλένας, Ίριδας και Τζωρτζίνας.

Και αυτό γιατί απλούστατα στην παρούσα φάση δεν μπορεί!

Παρά το δελτίο Τύπου το οποίο εξέδωσε ο νέος και τέταρτος κατά σειρά δικηγόρος της κατηγορούμενης από την Πάτρα ο οποίος προανήγγειλε άμεση προσφυγή στο ΕΔΑΔ, νομικοί και δικαστικοί κύκλοι με τους οποίους επικοινώνησε το eReportaz και το dikastikoreportaz.gr δήλωσαν ότι «τρίβουν τα μάτια τους με αυτά που διαβάζουν» καθώς, όπως έλεγαν, «κάποιος οφείλει να ενημερώσει την κατηγορούμενη ότι πρέπει να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στην Ελλάδα προτού προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο».

Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα πρέπει να δικαστεί ή και να καταδικαστεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό, η απόφαση να καταστεί αμετάκλητη από τον Άρειο Πάγο και στη συνέχεια εάν φυσικά επιθυμεί να προχωρήσει στην προσφυγή που προανήγγειλε ότι θα κάνει άμεσα!

Όπερ σημαίνει ότι η κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των ίδιων της των παιδιών θα πρέπει να περιμένει καρτερικά να αποφανθεί πρώτα η ελληνική δικαιοσύνη και στη συνέχεια να κινηθεί ανάλογα. Παράλληλα ενώ προαναγγέλλει ότι η προσφυγή της θα στραφεί κατά συγκεκριμένων προσώπων (εισαγγελέων Ελευθεριάνου και Μαστραντωνάκη, ανακριτών Σαλάππα και Τζωρτζάτου) κάτι τέτοιο και πάλι δεν μπορεί να συμβεί!

Οι ίδιοι κύκλοι χαρακτήριζαν το νέο δελτίο Τύπου του συνηγόρου της κατηγορούμενης άστοχο και παραπλανητικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Ευρωπαίο Εισαγγελέα το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Ο υπ. Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας ανέφερε ότι προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση των εναλλακτικών μεθόδων επίλυσης διαφορών

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις