Πάτρα: Έγγραφο προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία για το ποιοι θα αναλάβουν την διερεύνηση των θανάτων Μαλένας-Ίριδας (έκτακτο)

ιατροδικαστές

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας! Οι δυο εισαγγελείς (κ.κ. Ελευθεριάνος και Ανδρέου) με παραγγελία τους προς το Ανθρωποκτονιών έχουν ζητήσει να σταλεί κατεπείγον έγγραφο στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών προκειμένου να οριστούν ΔΥΟ ιατροδικαστές ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων και να αξιολογήσουν τα υπάρχοντα ευρήματα στην μικρή Μαλένα και την Ίριδα.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και αύριο, από το Ανθρωποκτονιών αναμένεται να σταλεί έγγραφο κατόπιν της εισαγγελικής παραγγελίας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών προκειμένου ΕΚΕΙΝΗ να ορίσει δυο ιατροδικαστές οι οποίοι θα κληθούν να λύσουν το μυστήριο με τους αιφνίδιους θανάτους. Στο μεσοδιάστημα αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις οι ιατροδικαστές (Χρ. Τσάκωνα και Αγγ. Τσιόλα) που ενεπλάκησαν με τις δυο υποθέσεις. Σημειώνεται ότι σε ότι αφορά την περίπτωση της κυρίας Τσάκωνα η οποία στο μεσοδιάστημα έχει ορίσει και δικηγόρο να την εκπροσωπεί στα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (!) η ιατροδικαστική της γνωμάτευση χαρακτηρίζεται ως παντελώς άστοχη καθώς η διάγνωση περί ηπατικής ανεπάρκειας στη μικρή Μαλένα δεν συνάδει με τις εξετάσεις που περιέχονται στον ιατρικό της φάκελο αλλά και την κλινική της εικόνα. Σε ότι αφορά την δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, χαρακτηρίζεται ως λεπτομερής, ωστόσο είναι εν μέρει “προβληματική” εξαιτίας του “εφευρήματος” περί αγενεσίας φλεβόκομβου το οποίο προέκυψε από την ιστολογική εξέταση της παθολογοανατόμου, Αντιγόνης Μητσέλου. Τα ευρήματα και στα δύο παιδία είναι εκκωφαντικά και κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι επήλθε ένας ασφυκτικός θάνατος από τα χέρια της ίδιας τους της μάνας. Η μεν Μαλένα είχε σημάδια στο πρόσωπο, πνευμονικό οίδημα και πνευμονική συμφόρηση, η δε Ίριδα την πληγή στο εσωτερικό του στόματος, ασφυκτικές κηλίδες στους πνεύμονες, πνευμονικό οίδημα και πνευμονοραγία η οποία συνδυάζεται με το ματωμένο πανάκι. Πλέον και οι δύο θάνατοι θεωρούνται ασφυκτικοί κάτι που θα οδηγήσει σε νέες διώξεις κατά της Ρούλα Πισπιρίγκου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Νέες γνωματεύσεις από «ανεξάρτητους» ιατροδικαστές ζητούν οι εισαγγελείς για Μαλένα και Ίριδα

Συγκροτείται γραφείο συλλογής και επεξεργασίας δικαστικών στατιστικών στοιχείων (JustStat) στο υπ. Δικαιοσύνης

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις