Πάτρα – Αποκάλυψη: Η οικογένεια Πισπιρίγκου ζητάει και τα ρέστα από τον Ηλιάδη!

Ηλιάδη

• Η «Μ» αποκαλύπτει την εκφοβιστική μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του «σωτήρα της Τζωρτζίνας» Ανδρέα Ηλιάδη

Από τον Αύγουστο του 2022, για την ακρίβεια στις 3 Αυγούστου, ξεκίνησε η προσπάθεια εκφοβισμού και ποινικής εξόντωσης του εντατικολόγου-γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος στάθηκε ως δεύτερος πατέρας στην άτυχη Τζωρτζίνα Δασκαλάκη. Εκείνη την ημέρα ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου, η μητέρα της Ελένη, η αδελφή της Δήμητρα αλλά και ο αποκαλούμενος θείος Τζώνης (κατά κόσμον Γιάννης Λεγάτος) προσήλθαν στην Εισαγγελία της Πάτρας και κατέθεσαν στις Αρχές μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» αποκαλύπτει σήμερα το σύνολο του συγκεκριμένου δικαστικού εγγράφου, το οποίο αποτέλεσε τον προπομπό της προσπάθειας αποδόμησης και εκφοβισμού που δέχτηκε ο κορυφαίος επιστήμονας από τον τέταρτο κατά σειρά δικηγόρο της Πισπιρίγκου, από το περιβάλλον της αλλά και από την ίδια την κατηγορουμένη, η οποία ενόσω το 9χρονο κορίτσι βρισκόταν εν ζωή τον… αποθέωνε!

«Δυσφήμηση»

Μέσω της συγκεκριμένης μήνυσης, η οποία (περιέργως) δεν έχει ακόμα αρχειοθετηθεί από την Εισαγγελία Πατρών, οι τέσσερις εγκαλούντες ισχυρίζονται ότι ο Ανδρέας Ηλιάδης τους συκοφάντησε μέσω διαδικτυακής συζήτησης που είχε με χρήστες του Χ (πρώην Twitter).

«Η μικρή μας Τζωρτζίνα σε ηλικία 8 ετών αντιμετώπισε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα που ξεκίνησαν την 8-4-2021 με την εισαγωγή της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών όπου υπέστη καρδιακή ανακοπή την 11-4-2021 και τα οποία κατέληξαν στον πρόωρο και αδόκητο θάνατό της που έλαβε χώρα την 29-1-2022 στο Νοσοκομείο Παίδων…», αναφέρεται στην αρχή της μήνυσης. Το πλέον εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι συγγενείς της Πισπιρίγκου αναφέρονται σε καρδιολογικά προβλήματα τα οποία οδήγησαν την Τζωρτζίνα στον άλλο κόσμο, τη στιγμή που είχε εντοπιστεί η κεταμίνη και η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε συλληφθεί για τη δολοφονία της κόρης της. Ας πάμε όμως παρακάτω καθώς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τι καταλογίζουν στον Ανδρέα Ηλιάδη.

«… Ο μηνυόμενος είναι εντατικολόγος και εργάζεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο Αχαΐας. Ο μηνυόμενος είχε αποκλειστική επαφή με τη μητέρα του παιδιού, Σωτηρία Πισπιρίγκου, και είχε μαζί της διαρκή συνεργασία και συνεννόηση για τα θέματα νοσηλείας του παιδιού, τη φαρμακευτική του αγωγή και όλα τα ζητήματα που αφορούσαν την πρόοδο της υγείας του. Κατά τη διάρκεια παραμονής του παιδιού στον χώρο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ως άνω νοσοκομείου επανειλημμένα επιχειρήσαμε να το επισκεφτούμε και να μπορέσουμε να το δούμε, έστω για λίγο, καθώς και να έχουμε ενημέρωση για την πορεία της υγείας του. Ωστόσο παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, καθώς μας απαγορεύτηκε επανειλημμένα η είσοδος στον χώρο της Μονάδας τόσο από τον ίδιο τον γιατρό όσο και από όλους τους εργαζόμενους στον συγκεκριμένο χώρο, τόσο για λόγους αποφυγής συνωστισμού όσο και για λόγους προστασίας από τη διασπορά του ιού COVID 19 που κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο βρισκόταν σε έξαρση…».

Twitter

Στη συνέχεια της μήνυσης οι τέσσερις εγκαλούντες αναφέρουν ότι μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας η Πισπιρίγκου κατέστη κατηγορουμένη και προφυλακίστηκε, με τους συγγενείς της να αναφέρουν ότι βρέθηκαν στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση «να βιώνουμε την απώλεια της μικρής Τζωρτζίνας μας και ταυτόχρονα να βλέπουμε τη θυγατέρα και αδερφή μας να βρίσκεται κατηγορούμενη και να διαπομπεύεται δημόσια ως ύποπτη για την τέλεση της πράξης αυτής». Σημειώνουν, δε, ότι στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα απέφυγαν συστηματικά τις δημόσιες τοποθετήσεις και περιόρισαν στο ελάχιστο ακόμη και τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Στο διά ταύτα, όμως, για τον εντατικολόγο Ηλιάδη αναφέρουν ότι στις 11 Ιουλίου 2022 παραχώρησε συνέντευξη μέσω Διαδικτύου (Twitter), όπου αναφέρθηκε συνολικά στη νοσηλεία και στα προβλήματα υγείας της Τζωρτζίνας, καθώς και «σε σκέψεις και προσωπικές εκτιμήσεις του αναφορικά με τα προβλήματα υγείας του παιδιού». Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το σόι της Πισπιρίγκου, στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο Ηλιάδης αναφερόμενος σε εκείνους επεσήμανε ότι «όταν έρχεται ένα παιδί στην εντατική γίνεται χαμός απέξω, να έρθουν οι παππούδες, οι γιαγιάδες να ρωτήσουν. Ακούγοντας την οικογένεια πώς συμπεριφέρεται νιώθω πως ήταν διαφορετικοί άνθρωποι οι -υποτιθέμενοι- συγγενείς που είχαν να κάνουν με την Τζωρτζίνα».

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τους συγγενείς της κατηγορουμένης από την Πάτρα, με τις συγκεκριμένες λέξεις ο κ. Ηλιάδης τους κατηγόρησε ότι «σαν οικογένεια δεν δείξαμε κανένα ενδιαφέρον για τη μικρή ανηψιά και εγγονή μας, δεν την επισκεφθήκαμε στον χώρο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου του Ρίου όταν αυτή νοσηλευόταν, επιδείξαμε αδιαφορία για την πρόοδο της υγείας της και δεν τηρήσαμε τη στοιχειώδη συμπεριφορά που ο ίδιος προσδοκούσε ως μέλη μιας οικογένειας, μέλος της οποίας νοσηλευόταν στον χώρο της ΜΕΘ. Έπραξε δε τούτο ενώ πολύ καλά γνώριζε ότι είχαμε επανειλημμένα διατυπώσει την επιθυμία να επισκεφτούμε το μικρό μας παιδί και να συνδράμουμε με οποιονδήποτε τρόπο ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της υγείας του. Με τον τρόπο αυτό παρουσιαστήκαμε από τον μηνυόμενο ενώπιον του συνόλου της κοινής γνώμης ως πρόσωπα αδιάφορα, αναίσθητα, μη σεβόμενα το πρόβλημα υγείας του μέλους της οικογένειάς μας, το οποίο ήταν μάλιστα ένα μικρό παιδί, και δυσφημιστήκαμε ενώπιον απεριόριστου αριθμού προσώπων, όλων όσων άκουσαν τη συγκεκριμένη συνέντευξη είτε ζωντανά στο Διαδίκτυο είτε, στη συνέχεια, στο YouTube όπου βρίσκεται διαθέσιμη στο σύνολο των χρηστών του Διαδικτύου». Και καταλήγουν λέγοντας ότι με τη συγκεκριμένη πράξη ο Ηλιάδης έπληξε καίρια την τιμή και την υπόληψή τους και διέπραξε εν γνώσει του το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης!        Ηλιάδη

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρειος Πάγος: Κάλεσε Μαρινάκη για ενημέρωση μετά τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Αποκάλυψη: Ο Ρουμάνος αγρότης που έγινε ο εφιάλτης των Αμερικανών!

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις