Πάρτι Βερβεσού: Η αντίδραση του Δημήτρη Αναστασόπουλου. Περίμενα περισσότερη γενναιότητα

το

Ο δικηγόρος Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος, Σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αντιδρά στα όσα συνέβησαν με το πάρτι του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού όχι σε κάποιον ιδιωτικό χώρο αλλά μέσα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών!

Όλη η ανάρτηση καταπέλτης του κ. Δ. Αναστασόπουλου:

Είχα γράψει πριν τρεις μήνες ότι δεν έχουμε έναν ΔΣΑ αλλά έναν Δ.Σ.Ημετέρων και ότι όλα όσα μας συμβαίνουν δεν είναι φυσικό φαινόμενο αλλά έχει τις εξηγήσεις του στον τρόπο που εκπροσωπείται/διοικείται το σώμα. Έχουμε μια κλειστή ομάδα που φροντίζει τα δικά της συμφέροντα εις βάρος των υπολοίπων, των πολλών.

Οι σημερινές εικόνες προσβάλλουν και πληγώνουν τους δικηγόρους και αμαυρώνουν την εικόνα μας στην κοινωνία. Και περνάει το λάθος μήνα “δύο μέτρα-δύο σταθμά” για τον απλό πολίτη σε σχέση με τους κατέχοντες εξουσία.

Φυσικά η πολύ μεγάλη πλειοψηφία του σώματος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά τα φαινόμενα. Οι Δικηγόροι, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, κρατάνε όρθια τη Δικαιοσύνη προς όφελος του πολίτη και της κοινωνίας.

Δεν είναι και δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Περίμενα περισσότερη γενναιότητα από τον κο Πρόεδρο στην αντίδραση του. Αντ΄αυτού, τα ψέμματα διαδέχονται από χθες το ένα το άλλο. Τα νέα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα (και αυτά από κάποιους παριστάμενους προφανώς) δεν αφήνουν καμία αμφιβολία, ούτε και στον πλέον καλοπροαίρετο, ότι επρόκειτο για οργανωμένο πάρτι, το οποίο ξεκίνησε στη γραμματεία του Προέδρου και συνεχίστηκε εντός του γραφείου (https://bit.ly/2UPuiZ2, https://bit.ly/35SWCju): Παραβίαση όλων των μέτρων ασφαλείας, τσιγάρα, σαμπάνιες, μαγκιές. Όχι σε κάποιον ιδιωτικό χώρο, αλλά μέσα στον Σύλλογο μας!

Πολλοί σήμερα εκπλήσσονται και λογικό. Κάποιοι άλλοι όχι, λέμε εδώ και καιρό ότι έχουν μπερδέψει κάποιοι τον Σύλλογο με το γήπεδο.

Ο κος Πρόεδρος οφείλει έστω και τώρα να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του, εμπράκτως. Ο ίδιος πριν λίγο διάστημα δήλωνε ότι είναι αδίκημα η μη χρήση μάσκας και η παραβίαση των μέτρων ασφαλείας. Είναι η ώρα να αποδείξει, έστω και εκ των υστέρων, αν τιμά τα δικά του λόγια.

Τέλος, εύχομαι γρήγορα να απαλλαγούμε πρωτίστως από τον covid-19. Ο πραγματικός εχθρός είναι αυτός και μας απειλεί καθημερινά. Τέτοιες, δε, συμπεριφορές του δίνουν έδαφος, όπως δίνουν έδαφος και σε όλες τις ανοησίες που ακούμε γύρω από αυτόν.
Και εν συνεχεία να απαλλαγούμε και από όλα αυτά τα αρρωστημένα φαινόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζήλεψε το πάρτι του Βερβεσού ο Πολάκης (φωτό)

«Σεισμός, σεισμός και συνωστισμός». Νέο βίντεο από το πάρτι του Δημήτρη Βερβεσού

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις