Π. Πολάκης: Ζήτησε την παραίτηση της ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου

Πολάκης

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με την γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου για την προμήθεια γαντιών λάτεξ. Μάλιστα ζήτησε την παραίτηση της Γ.Γ αντεγκληματικής πολιτικής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Κατά την διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής Δημόσιας Τάξης της Βουλή επανέλαβε τις καταγγελίες για μια σειρά συμβάσεις που έχει συνάψει η γ.γ. αντεγκληματικής πολιτικής για να υποστηρίξει: «Αυτά που κάνει η κ. Νικολάου είναι απαράδεκτα. Υπάρχει χρηματισμός από κάτω και παίρνω την ευθύνη όσων λέω».

«Στις 20 Νοεμβρίου η κ. Νικολάου έχει υπογράψει και την προμήθεια άλλων 12.300 κουτιών με γάντια λάτεξ με 11,2 ευρώ το κουτί, ενώ το κόστος είναι 3 με 4 ευρώ» ανέφερε ο κ. Πολακης και συμπλήρωσε: «Αν δεν παραιτηθεί η κ. Νικολαου πρέπει να την αποπέμψετε. Αν δεν την αποπέμψετε είστε συνένοχοι στη διασπάθιση δημοσίου χρήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κώστας Τσιάρας: Νέος Κώδικας Δικαστικών Υπαλλήλων

Χρυσοχοΐδης για συλλήψεις: Προειδοποιώ ότι θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι στο δρόμο της νομιμότητας

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις