Π. Κουσουλός: Ο Ν. Στραβοπόδης θα μηνύσει τον Δημήτρη Άνθη – Το παρασκήνιο που αποκαλύπτει η “ΜΠΑΜ”

Ο ηθοποιός Νικόλας Στραβοπόδης θα κινηθεί δικαστικά σε βάρος του Δημήτρη Άνθη με σκοπό να “καθαρίσει το όνομα του”. Αυτό αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός ,εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” η οποία στο σημερινό της φύλλο παρουσιάζει το παρασκήνιο πίσω από τις δικαστικές εξελίξεις . Ο διευθυντής των ereportaz.gr/dikastikoreportaz.gr μίλησε για την υπόθεση αυτή στην εκπομπή του ALPHA “Καλύτερα δεν γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού. Όπως είπε ο Δημήτρης Άνθης υποστήριξε ότι ο καταγγελλόμενος βιασμός του έγινε το 2005 και όχι το 2006, όπως είχε υποστηρίξει στη μήνυση που υπέβαλλε κατά του ηθοποιού. Έτσι όμως αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς το αδίκημα του βιασμού έχει υποπέσει σε παραγραφή.


N. Στραβοπόδης: “Ο Άνθης λέει ψέματα για τον χρόνο, τον τόπο και τον βιασμό”


Εξ αυτού του λόγου η ανάκριση με κατηγορούμενο τον ηθοποιό Νίκο Στραβοπόδη κλείνει με τυπική κλήση. Το δικαστικό συμβούλιο αναμένεται να επικυρώσει την αρχειοθέτηση της δικογραφίας με βούλευμά του. Ερωτώμενος για το παρασκήνιο που οδήγησε σε αυτή την απόφαση ο Πέτρος Κουσουλός είπε ότι παρουσιάστηκαν ακλόνητα στοιχεία από την πλευρά του Νικόλα Στραβοπόδη τα οποία αποδεικνύουν ότι το μαγαζί στο οποίο έγινε η γνωριμία του με τον Δημήτρη Άνθη δεν λειτουργούσε το 2006 αλλά το 2005 ,πράγμα που οδήγησε τον καταγγέλλοντα να αναθεωρήσει.

Δημήτρης Άνθης: Άλλη ημερομηνία ανέφερε στη συνέντευξη που έδωσε

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Άνθης στην εκπομπή του OPEN Έλα Χαμογέλα με τη Σίσσυ Χρηστίδου είχε πει ότι ο “βιασμός” έγινε το 2005 εν αντιθέσει με όσα κατέθεσε μεταγενέστερα στις δικαστικές αρχές.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις