Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ Θ. Σοφός δώρισε λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνηση δικηγόρων προς την Ευελπίδων και το Εφετείο

λεωφορείο

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) και υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές, Θέμης Σοφός, δώρισε λεωφορείο 35 θέσεων (άδεια χρήσης Λ.Ι.Χ.) στον ΔΣΑ, το οποίο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τη δωρεάν μετακίνηση των δικηγόρων από την οδό Ακαδημίας 60 (γραφεία ΔΣΑ) – Ευελπίδων – ειρηνοδικείο/εφετείο Αθηνών κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της εβδομάδος.

Η δωρεά έγινε στη μνήμη του πατέρα του, Ιωάννη Θεμ. Σοφού, δικηγόρου και μέλους του ΔΣΑ επί 52 συναπτά έτη, αντί μνημόσυνου για τα δέκα έτη της αποδημήσεώς του. Το διοικητικό συμβούλιο του ΔΣΑ έκανε δεκτή τη δωρεά του κ. Σοφού.

Σε δήλωσή του, ο κ. Σοφός, αναφέρει: “Το λεωφορείο των δικηγόρων ήταν μια από τις βασικές προγραμματικές εξαγγελίες μας και είμαι πλέον ευτυχής που ο Δ.Σ.Α. μπορεί πλέον να διαθέσει για τους δικηγόρους Αθηνών. λεωφορείο για τη δωρεάν καθημερινή μετακίνησή μας στα δικαστήρια της Αθήνας. Πρόκειται για μια απολύτως ανιδιοτελή ενέργεια, που την αφιερώνω αποκλειστικά στη μνήμη του αειμνήστου πατέρα μου, Γιάννη Σοφού, δικηγόρου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμβούλιο Εφετών: Ναι στην έκδοση στην Γαλλία 35χρονου Έλληνα που εμπλέκεται σε εγκληματική οργάνωση μεταφοράς κοκαΐνης

ΕΔΕ: Παρατηρήσεις στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την ΕΣΔΙ – Που αντιτίθεται, που συμφωνεί

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις