Ο Μιχάλης Καρβέλλης υποψήφιος σύμβουλος του Δ.Σ.Α. με τον Χάρη Κονδύλη

Μιχάλης Καρβέλλης

Την υποψηφιότητα του για τον Δ.Σ.Α. ανακοίνωσε ο Μιχάλης Καρβέλλης με τον συνδυασμό “ΔΙΕΚΔΙΚΩ περισσότερα στην πράξη” και τον Χάρη Κονδύλη.

Ο κ. Καρβέλλης δήλωσε: Διεκδικούμε για το Σύλλογό μας το κύρος που του αρμόζει. Διεκδικούμε την ανανέωση και την αναβάθμιση του ρόλου του. Οφείλουμε να συμμετάσχουμε όλοι σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Χάρης Κονδύλης δήλωσε σχετικά : “Η κατάρτιση, η επιστημονική γνώση, αλλά και η αξιοπρεπής δικηγορική πορεία του κ. Καρβέλλη είναι αυτά που τον ξεχωρίζουν και μας έκαναν να ξανανταμώσουμε στις εκλογές του Δ.Σ.Α. Η συνέπεια, η αγωνιστικότητα και μαχητικότητά του είναι οι κοινές αξίες που ειναι οδηγοί στη δικηγορία του μέλλοντός μας. Αυτά διεκδικούμε και γι’ αυτά θα αγωνιστούμε!”.

Ποιός είναι ο Μιχάλης Καρβέλλης

Ο Μιχάλης Καρβέλλης γεννήθηκε το 1980. Είναι Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (LLM) στο Εμπορικό Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του BRISTOL της Αγγλίας. Είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, εγγεγραμμένος στο ΔΣΑ από το έτος 2006 και ασκεί μάχιμη δικηγορία έως σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Στο Εφετείο η υπόθεση ανθρωποκτονίας 58χρονου κτηνοτρόφου το 2016

Η συγκλονιστική απολογία του 20χρονου μητροκτόνου – Το οικογενειακό δράμα πίσω από τη δολοφονία (βίντεο)

Ασπρόπυργος: Ομόφωνα ένοχος ο ιδιοκτήτης του χώρου με τα κακοποιήμενα άλογα

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις