Ο Χρήστος Κακλαμάνης υποψήφιος σύμβουλος του Δ.Σ.Α. με τον Χάρη Κονδύλη

Χρήστος Κακλαμάνης

Την υποψηφιότητα του για τον Δ.Σ.Α. ανακοίνωσε ο Χρήστος Κακλαμάνης με τον συνδυασμό “Διεκδικώ περισσότερα στην πράξη” και τον Χάρη Κονδύλη, διεκδικώντας έναν πιο ενεργό και διεκδικητικό Σύλλογο που θα παρεμβαίνει αποτελεσματικά απέναντι στην εκάστοτε πολιτική εξουσία.

Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε: «Σήμερα, τέσσερα χρόνια αργότερα, και παρά τις προσπάθειες που και κατέβαλα ως μέλος του Δ.Σ., τα προβλήματα δυστυχώς παραμένουν και μάλιστα οξύνονται, λόγω και της πανδημίας του COVID-19. Τα νιώθουμε όλοι στην καθημερινότητά μας. Κάθε μέτρο και κάθε πολιτική που προωθείται έχει ως απώτερο στόχο την εξαφάνιση των μικρών γραφείων και του δικηγόρου, που ασκεί ατομικά το επάγγελμά του.

Τελικός στόχος είναι η υπαλληλοποίησή μας. Ο Σύλλογός μας και όλοι εμείς πρέπει να γίνουμε πιο ενεργοί και πιο διεκδικητικοί απέναντι στην εκάστοτε πολιτική εξουσία, αν πρόκειται να επιβιώσουμε. Έχουμε μεγάλη δύναμη, την οποία πρέπει να χρησιμοποιήσουμε. Η αδράνεια και η απάθεια δεν αποτελούν επιλογή.”

Ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Χάρης Κονδύλης δήλωσε σχετικά : “Η υποψηφιότητα του κ. Κακλαμάνη με τιμά και μου δίνει χαρά γιατί πρώτα από όλα είναι μαχητής της ζωής και της δικηγορίας. Στους δύσκολους αγώνες που έρχονται θα διεκδικήσουμε μαζί και θα πετύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη δικηγορία. Τον ευχαριστώ για την φιλία και τη συνεργασία του».

Ποιός είναι ο Χρήστος Κακλαμάνης

Ο Χρήστος Κακλαμάνης ασκεί ενεργή δικηγορία από το 1999 με ειδίκευση σε υποθέσεις ποινικού δικαίου και δικαίου των ΜΜΕ, έχοντας χειριστεί σημαντικές υποθέσεις στα ποινικά (κυρίως) ακροατήρια. Πρόσφατα συμμετείχε στην Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την εισαγωγή του μέτρου της ηλεκτρονικής επιτήρησης σε υπόδικους και καταδικασμένους και σε αντίστοιχη Επιτροπή για την ενσωμάτωση της Οδηγίας 2019/1937/E.E. περί μέτρων προστασίας προσώπων που αναφέρουν παραβιάσεις του ενωσιακού δικαίου (whistleblowers). Το 2017 εξελέγη Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Περάκη «Ανεξάρτητη Πρόταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρίκαλα: Καταδίκη 77χρονου για απόπειρα βιασμού ανήλικης συγγενούς του

Συμφωνία Διοικητικής Δικαστικής Συνεργασίας με το Κράτος του Κατάρ

Ρόδος: Ομολόγησε η θεία την κακοποίηση της 8χρονης για να αποσπάσει χρήματα

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις