Ν. Στραβοπόδης: “Συναινετική η συνεύρεση με τον Δημήτρη Άνθη”

Για συναινετική συνεύρεση κάνει λόγο ο ηθοποιός Νικόλας Στραβοπόδης στον οποίο έχει υποβάλει μήνυση για βιασμό ο Δημήτρης Άνθης. Όπως είπε ο Μανώλης Ροδουσάκης ,συνήγορος του ηθοποιού είπε ότι ο Νικόλας Στραβοπόδης υποστηρίζει ότι είναι εντελώς αβάσιμη η μήνυση. Τόνισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να οχυρωθεί πίσω από οποιοδήποτε ενδεχόμενο παραγραφής. Επισήμανε μάλιστα ότι θα “χτυπήσει” την έγκληση στην ουσία της. “Μακάρι να μπορούσε να γίνει αύριο το πρωί το δικαστήριο” είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για τη σχέση του Νικόλα Στραβοπόδη με τον Δημήτρη Λιγνάδη είπε ότι απλά ήταν καθηγητής στη σχολή. Η συνεργασία που είχε με τον σκηνοθέτη ήταν για ένα συνολικό διάστημα επτά μηνών περίπου. Ο Μανώλης Ροδουσάκης μίλησε στην εκπομπή του STAR Αλήθειες με τη Ζήνα. Στην εκπομπή μίλησε και ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός , εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” , για τις αποκλειστικές αποκαλύψεις που έκανε για την υπόθεση μέσω του site του dikastikoreportaz.gr

Ο Νικόλας Στραβοπόδης σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο dikastikoreportaz.gr αρνείται κατηγορηματικά την καταγγελία για βιασμό του Δημήτρη Άνθη, επιφυλασσόμενος για περισσότερες εξηγήσεις όταν ενημερωθεί επίσημα από τις Αρχές. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Πέτρος Κουσουλός

Σε δήλωσή του στο dikastikoreportaz.gr, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, έγκριτος ποινικολόγος, Εμμανουήλ Ροδουσάκης, επισημαίνει ότι ο εντολέας του χαρακτηρίζει αβάσιμο το περιεχόμενο της καταγγελίας.

«Δεν έχω ενημερωθεί, προς το παρόν, για την ουσία και τις λεπτομέρειες της καταγγελίας και της εγκλήσεως σε βάρος του εντολέα μου. Μετά από μια πρώτη επαφή με τον εντολέα μου, ο ίδιος δηλώνει ότι το περιεχόμενο της καταγγελίας είναι παντελώς αβάσιμο. Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε όταν υπάρξει πρόοδος της ποινικής διαδικασίας».

Aποκλειστικό: «Aβάσιμο το περιεχόμενο της καταγγελίας σε βάρος μου» δηλώνει ο Νικόλας Στραβοπόδης

 

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Τηλεγράφημα η δικογραφία, φήμη η ύπαρξη μαρτύρων»

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις