Μοσχάτο: Ψευδή και συκοφαντικά όσα λένε για δήθεν παραβατική συμπεριφορά μου και ότι διέφυγα στην Αλβανία- Προχωρώ σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας- Η ανακοίνωση της συζύγου του λογιστή μέσω του δικηγόρου της

σύζυγος

Ανακοίνωση για τα όσα ψευδή και συκοφαντικά λέγονται για δήθεν παραβατική συμπεριφορά της και για ότι διέφυγε στην Αλβανία εξέδωσε η σύζυγος του λογιστή Νικολάου Κομπόγιωργα μέσω του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Αθανασόπουλου που την εκπροσωπεί. Μάλιστα σε αυτή γνωστοποίησε ότι προχωρά άμεσα σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της συζύγου του λογιστή μέσω του δικηγόρου της

Αναφορικά με την ανθρωποκτονία του Νικολάου Κομπόγιωργα και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το πρόσωπό της χήρας του, την οποία εκπροσωπεί το δικηγορικό μας γραφείο, αναφέρω τα ακόλουθα:

1. Αύριο κιόλας νωρίς το πρωί πρόκειται να δηλωθεί παράσταση προς υποστήριξης της κατηγορίας για την πράξη της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε βάρος του εκλιπόντος συζύγου της.
2. Τόσο η ίδια όσο και τα δύο ανήλικα παιδιά της βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζητούν από όλους, όσοι δείχνετε ενδιαφέρον για την υπόθεση, να σεβαστείτε το πένθος το οποίο βιώνουν και την επιθυμία τους να μην προβούν σε δηλώσεις.
3. Η εντολέα μας λυπάται για τις αναληθείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις περί δήθεν εμπλοκής της σε παραβατικές συμπεριφορές και ειδικότερα ότι δήθεν πήρε χρήματα από κοινό λογαριασμό με τον εκλιπόντα σύζυγό της και διέφυγε στην Αλβανία. Καλούμε όλους να απόσχουν στο μέλλον από τέτοιες παντελώς αναληθείς αναφορές. Δηλώνει ρητώς πως ουδεμία εμπλοκή έχει με τις φερόμενες εγκληματικές πράξεις που αποδίδονται στον εκλιπόντα σύζυγό της και ασφαλώς δεν έχει διαφύγει στην Αλβανία, αλλά βρίσκεται στην Ελλάδα με τα παιδιά της. Είναι δε στη διάθεση όλων των αρμοδίων Αρχών για οποιονδήποτε έλεγχο των τραπεζικών της λογαριασμών, τόσο των προσωπικών της, όσο και των συγγενών της.

Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2023
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Αλέξης Αθανασόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη ιστορία: Ο Μάξιμος, η ανήλικη οι καταγγελίες για αιμομικτικούς βιασμούς και οι γονείς

Δίκη πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Κατέθεσε η δεύτερη καταγγέλουσα – «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις